Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?
Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!
Ő is mamahoteles csicska?
41-es, mire???
Hogy van a szülői házban egy gyerekszobája? Az összes többi csilivili helyiség közös a szüleivel, kellene a fenének, te jó ég:(
"Nyilván normális nő nem megy fel szexelni lakótársas pasihoz..."
Kicsim, te 40 évesnek születtél vagy mi? 😄
43
Nem, de lakótársas pasim sosem volt.
Valamint a most 20 éves lányomnak sem.
Bérelt lakás az igen, de egyedül bérelte a pasi.
Szerintem lehet egy olyan probléma a kérdéssel, hogy nem tudsz róla mindent. Rengeteg embernek van több ingatlana is kiadva. Lehet a szüleinek is (az apja csak haverod, nem pedig egy barátod) másik lakás, ház, nyaraló, bármi a nevén, ahová bármikor elköltözhet ez a srác. Másrészt lehet, hogy olyan jól keres, hogy tud félretenni is, azonkívül, hogy költekezik is.
Ami még igen furcsa, az az számomra, hogy leendő örökségről beszélsz. Élő embernek nincsen hagyatéka, ha a szülei nem élnének, akkor létezne ilyen fogalom. Még életükben eladhatják az ingatlant, vagy azt tehetnek vele, amit csak akarnak. Ha idősek lesznek, lehet, hogy eltartási szerződést kötnek egy vadidegennel, mert a kedves gyermekük nem akarja majd pelenkázni őket.
Nem vagyok már fiatal, rengetegféle élethelyzettel találkoztam, ezeken a felvetéseimen kívül lehet még 100 másféle körülmény, amiről nem is tudunk.
Szóval nem mindig az a helyzet, amit látunk, gondolunk, elképzelünk.
A leendő örökségemre én is költöttem mostanában, de mindent dokumentálok, elteszem a számlákat (már amiről kapok a kata kinyírása után...), az esetleges jövőbéli konfliktusok elkerülése érdekében.
Mindezt úgy teszem, hogy már külön élek a szüleimtől. Idén tavaszig a lakásomat újítgattam, addig eszembe sem jutott a házra költeni.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!