Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként, mi a véleményed egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!

Ő is mamahoteles csicska?

2022. okt. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
8%
hogy mennyi irigy ember van itt.
2022. okt. 20. 18:42
 42/50 anonim ***** válasza:
92%

41-es, mire???

Hogy van a szülői házban egy gyerekszobája? Az összes többi csilivili helyiség közös a szüleivel, kellene a fenének, te jó ég:(

2022. okt. 20. 19:23
 43/50 anonim ***** válasza:
27%

"Nyilván normális nő nem megy fel szexelni lakótársas pasihoz..."

Kicsim, te 40 évesnek születtél vagy mi? 😄

2022. okt. 20. 19:37
 44/50 anonim ***** válasza:
29%

43

Nem, de lakótársas pasim sosem volt.

Valamint a most 20 éves lányomnak sem.

Bérelt lakás az igen, de egyedül bérelte a pasi.

2022. okt. 20. 19:48
 45/50 anonim ***** válasza:
54%
#36 de, nem is mennék 9da egyikhez sem
2022. okt. 20. 19:54
 46/50 anonim ***** válasza:
82%
33: én egyáltalán nem hiszem azt a férfiak többségéről, hogy fix nőt akar, de akkor meg ne legyen azon kiakadva, hogy én meg pont őt nem akarom, mert nekem meg komoly monogám kapcsolat kell.
2022. okt. 21. 08:15
 47/50 anonim ***** válasza:
85%
Nekem úgy fest a kérdező az a lúzer 35 éves srác, aki még a szüleivel lakik. :D
2022. okt. 21. 09:20
 48/50 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet egy olyan probléma a kérdéssel, hogy nem tudsz róla mindent. Rengeteg embernek van több ingatlana is kiadva. Lehet a szüleinek is (az apja csak haverod, nem pedig egy barátod) másik lakás, ház, nyaraló, bármi a nevén, ahová bármikor elköltözhet ez a srác. Másrészt lehet, hogy olyan jól keres, hogy tud félretenni is, azonkívül, hogy költekezik is.

Ami még igen furcsa, az az számomra, hogy leendő örökségről beszélsz. Élő embernek nincsen hagyatéka, ha a szülei nem élnének, akkor létezne ilyen fogalom. Még életükben eladhatják az ingatlant, vagy azt tehetnek vele, amit csak akarnak. Ha idősek lesznek, lehet, hogy eltartási szerződést kötnek egy vadidegennel, mert a kedves gyermekük nem akarja majd pelenkázni őket.

Nem vagyok már fiatal, rengetegféle élethelyzettel találkoztam, ezeken a felvetéseimen kívül lehet még 100 másféle körülmény, amiről nem is tudunk.

Szóval nem mindig az a helyzet, amit látunk, gondolunk, elképzelünk.

2022. okt. 21. 10:20
 49/50 anonim ***** válasza:
100%
Normal esetben még egy 40 évesnek is élnek a szulei, nem értem milyen örökségre pályázik.
2022. okt. 23. 15:39
 50/50 anonim ***** válasza:
54%

A leendő örökségemre én is költöttem mostanában, de mindent dokumentálok, elteszem a számlákat (már amiről kapok a kata kinyírása után...), az esetleges jövőbéli konfliktusok elkerülése érdekében.

Mindezt úgy teszem, hogy már külön élek a szüleimtől. Idén tavaszig a lakásomat újítgattam, addig eszembe sem jutott a házra költeni.

F

2022. okt. 24. 14:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!