Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként, mi a véleményed egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!

Ő is mamahoteles csicska?

2022. okt. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
86%

Taszító számomra.

És elsősorban nem azért, mert a szüleivel lakik, hanem hogy elveri a pénzét baromságokra, mint az óriás TV. (a kamerarendszer még érthető biztonsági okokból, illetve a fűtés is) Anyagias és úgy tűnik, semmilyen életcélja nincs, csak hogy kifelé mutogathassa a teljesen fölösleges dolgait.

2022. okt. 20. 12:27
 12/50 A kérdező kommentje:

9. Én dolgoztam Mercedes és BMW szalonban is, igaz, 15 éve. Hidd el, 10-ből 8 kocsi céges, hiteles, céges - hiteles, lízingelt, vagy fapados, a legkisebb motorral. ÉS! Komoly, pénzes emberek esetében is.

Többnyire egyben, főleg kp.-ra csak arabok, kínaiak, oroszok, meg tipikus bűnöző rigók vásároltak, gyakran szó szerint, Tesco szatyorban hozták a lóvét.

2022. okt. 20. 12:32
 13/50 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem mondta, hogy új autót kell venni...
2022. okt. 20. 12:35
 14/50 anonim ***** válasza:
88%

Nem, mert megtehetné, hogy elköltözzön, de úgy döntött hogy ott marad.

Ellenben az igazi mamahoteles csicskák egy szendvicsre valót nem tudnak előteremteni maguknak és ez a férfiatlan/taszító, nem az hogy földrajzilag hol lakik.

2022. okt. 20. 12:41
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, én full átlag emberekkel ismerkedem, általában van valami közepkategóriás használt autójuk, aztán ennyi.

Aki hitelre vesz új státuszszimbólum autót az amúgy sem az én emberem, nem ismerkedem ilyen M Ricsi félékkel. Lehet hogy pénzes, de komolynak én mást neveznék. Ez a harácsolás inkább gyerekes, aztán közben sehol semmi. Felejtős.

2022. okt. 20. 12:44
 16/50 anonim ***** válasza:
79%
Van olyan terulet, ahol kimagasloan teljesit, de a szulokrol valo levalas hianya erosen visszatetszo barmely no szamara.
2022. okt. 20. 12:48
 17/50 anonim ***** válasza:
23%

Édes istenem miért vagytok már megint ennyire retardáltak????

Attól még hogy valaki JELENLEG otthon él a szüleivel MIÉRT jelentené azt, hogy örökre ott akarna maradni???

Árulja már el nekem valaki...

Nyilván ha lenne párkapcsolata ami komolyre fordul egy mérnök ember el tudna költözni otthonról, akár albérlet, vagy akár egy kis (hitelre vett) garzonba.

Meg különben is ki írta azt hogy NEKTEK oda kell költözni? Akkor nem azok a csicskák valójában akik ilyen kérdésre egyből úgy reagálnak, hogy "hát én biztosan nem költöznék oda anyucihoz". Talán ti is mind arra ácsingóztok, hogy legyen hol laknotok és nyilván az nem nálatok lesz hanem a potenciális párotoknál. Érdekes meglátás...

Pontozzatok le nyugodtan, de attól még igazam lesz. Álszent pötsök...

2022. okt. 20. 13:43
 18/50 anonim ***** válasza:
94%
17: én is ezt írtam... nekem pl. van saját lakásom, be is költöztettem oda az expáromat. De ha nem lenne lakásom, akkor is inkább albérlet. És talán azért szeretnék összeköltözni, mert egy normális komoly kapcsolatnál, főleg 30+-osan ezzel számol az ember, nemcsak összejárunk dugni, oszt' holiday... a leírás alapján nekem egyértelmű, hogy neki fontosabb az örökség tuningolása meg a pénz, mint a nővel való összeköltözés... nem hiszem, hogy belemenne a lakásbérlésbe, mert azzal is veszíti a pénzét.
2022. okt. 20. 13:46
 19/50 anonim ***** válasza:
94%

Eleve senkinél nem zavar, hogy otthon él, ha jó indoka van rá. Nem attól lesz mamahotel, hogy otthon lakik, hanem ha az anyján élősködik. Nem takarít, nem mos magára, nem főz, nem ad bele a rezsibe, stb...

N

2022. okt. 20. 13:48
 20/50 anonim ***** válasza:
83%
#17 Nem inkább az a retard aki nem képes szöveget értelmezni? Ott van a 2. mondtaban magyarul, hogy nem is akar elköltözni... Ezért értelemszerűen hozzá kéne költözni ha ő nem hajlandó máshova. Ezért írta mindenki, hogy ez kizárt. Pont hogy inkább közös albérlet lenne jó.
2022. okt. 20. 13:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!