Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként, mi a véleményed egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!

Ő is mamahoteles csicska?

2022. okt. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
80%
17, ott van a problema, hogy kepes lenne onallo eletre, de megsem teszi. O igy dontott. A nok meg ugy, hogy nekik ilyen nem kell. Mindegyik dontes lehet jo is, meg rossz is. Miert a nok donteset minosited?
2022. okt. 20. 14:00
 22/50 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Mamahoteles! Bár, ha külön szinten van, akkor ugy el tudom fogadni. Amugy nem
2022. okt. 20. 14:15
 23/50 anonim ***** válasza:
95%
Mamahoteles, igen. Ha neki így jó, ő dolga, nekem nem kellene komoly kapcsolatra olyan, aki nem szeretne otthonról elköltözni.
2022. okt. 20. 14:19
 24/50 anonim ***** válasza:
95%
17 Aki nagyon elakarna költözni vagy lakást venni, az nem költi el a pénzét drága vackokra. Az elsőszámú priónak a lakástéma kéne, hogy legyen. Én mondjuk szinte minden garast félretettem az ügyért és learattam a munkám gyümölcsét (lett egy kecóm). Ez a jampikirály lemondott erről.
2022. okt. 20. 14:24
 25/50 anonim ***** válasza:
93%
Igen ő is mamahoteles. A szülei tehetősek, nem a srác. A srácnak semi érdeme nincs, csak a szülei nyakán él.
2022. okt. 20. 15:32
 26/50 A kérdező kommentje:

25.

Az anyja rokkant nyugdíjas, huszonéves korától, az apja volt katona, most biztonsági őr.

A ház egy vidéki "kádárkocka" volt, most olyan, villaszerű. Igényes valami.

A srác a pénzes.

A nőkről: mindig voltak női, körzeti doki csaj, iskolaigazgató, mérnökgyakornokok a melóból,...

2022. okt. 20. 15:49
 27/50 anonim ***** válasza:
94%

#26 ezt mondjuk az elején is írhattad volna. Ha akkor él a szüleivel mert a szülei rászorulnak akkor nem akkor baj, de még akkor sem járnék vele, mert ha ő nem akar költözni, én tuti nem költöznék oda a szüleihez.

Ha csak úgy él a szüleivel az akkor is önállótlanság.

2022. okt. 20. 15:53
 28/50 anonim ***** válasza:
13%

"Valószínűleg sose lesz párja így"

Hat pedig Cash is King. Ha van manika, minden van :)

38F incel

2022. okt. 20. 16:03
 29/50 anonim ***** válasza:
79%

És egyik sem maradt meg, ahogy az utolsó hozzászólásából lejön...

2022. okt. 20. 16:16
 30/50 anonim ***** válasza:
35%

"És egyik sem maradt meg"

Legalabb van egy kis valtozatossag :)

38F incel

2022. okt. 20. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!