Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként, mi a véleményed egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!

Ő is mamahoteles csicska?

2022. okt. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
91%

És akkor 25-30 évig várja, hogy a szülei jobblétre szenderüljenek?

Vagy úgy viszi oda majd élete párját a szüleihez lakni?

2022. okt. 20. 17:03
 32/50 anonim ***** válasza:
95%

Írod, hogy az ő leendő örökségét tuningolja. Pl. profi konyha.

És akkor a profi konyhában a kedves mama főzőcskézik? Vagy ő a kedves mamával? Vagy majd ha összeköltözik valakivel, akkor ők is azt a konyhát használják, amit a szülei?

Nem normális dolog, nem normális a gyerek sem, tartósra nem lesz nője, max a szülei halála után, akkor meg már minek. Az a baj, az ilyen tátott szájjal nézi, ahogy elmegy mellette az élet.

2022. okt. 20. 17:14
 33/50 A kérdező kommentje:
De ti nők, miért hiszitek, hogy egy fiatal, jól kereső, szépen élő pasi, fix nőt akar?
2022. okt. 20. 17:17
 34/50 anonim ***** válasza:
86%
Nem kell ahhoz fix nő, hogy kínos legyen megdugni úgy, hogy egy háztartásban él az anyjáékkal.
2022. okt. 20. 17:23
 35/50 anonim ***** válasza:
100%

Én pl azért, mert társkeresési problémák kategóriában van, és nők veleménye van kérdezve. Ha nem akar fix nőt, akkor nyilván tök mindegy. De egy bizonyos kor felett amúgy már szexelni sem megyek fel úgy senkihez, ha az anyját kell a reggeli kávénál kerülgetnem.

Mellesleg annyira nem fiatal már egy 30+ férfi. Ha mondjuk 50 éves lesz mire végre nagy örömére meghalnak a szülei, akkor gondolja hogy utána még talál majd valakit? Lehet ilyen életmódot élni, csak akkor készüljön rá, hogy egyedül is öregszik meg.

2022. okt. 20. 17:25
 36/50 A kérdező kommentje:

34.

- Az nem kínos, ha valaki lakótársakkal él, és a lány még a WC-re sem tud kimenni a lakásban, mert ott xarik a másik srác?

- Az nem kínos, mikor egy elvált pasinál alszol, és a lánya megjegyzi reggel, hogy legközelebb használjatok sikosítót, mert úgy visítottál éjjel, mint egy szopós malac?

2022. okt. 20. 17:27
 37/50 anonim ***** válasza:
87%

És mitől lenne gazdag? Azért mert egyszer öregen majd örököl egy jobb ingatlant? Ezzel vagyunk még így azért páran... Kivéve ha mondjuk a szülei gondolnak egyet, és haláluk előtt a seggére csapnak az egésznek.

Az, hogy van egy rakat nem értékálló cucca (nagy tévé, rajos kocsi, motor), még nem jelenti hogy gazdag. Ezek használtan már nem sokat érnek. Én egy szar fizetésű nő vagyok, de ennyitől még én sem ájulok el. Felnőtt emberek között ez nem számít gazdagnak.

2022. okt. 20. 17:31
 38/50 anonim ***** válasza:
70%

Elvált pasinál nem alszom, mert nem kezdek gyerekessel. Lakótársakkal élni meg buli, én huszonéves korom elején nagyon szerettem. Az nem volt kínos, max röhögtünk másnap, hogy na hallom jó volt az este. Azért ez más, mint hogy attól kell féljek anyuka meghallja-e. Meg nyilván nem a harmincas korosztálynak jó ez. Ezért kell már huszonévesen spórolni.

Azt meg nem tudom milyen nőkkel szoktál lenni, de semmi jót nem jelent ha valaki visít szex közben. Akkor sem ha anál van épp (gondolom ez lenne a vázolt szitu).

2022. okt. 20. 17:35
 39/50 anonim ***** válasza:
14%

Ki mondta, hogy az általad felsorolt szituk nem kínosak?

Nyilván normális nő nem megy fel szexelni lakótársas pasihoz sem, meg olyanhoz sem, akinek ott van a gyereke éppen.

Te amúgy magadat véded, te vagy a pasi, totál lejön:DD

2022. okt. 20. 17:44
 40/50 anonim ***** válasza:
85%

Amúgy ez tipikusan az, ahogy egy első generációs jól kereső, de belül proli gondolkodású ember elképzeli a gazdagságot.

Pénzhez jut, és nem hogy spórolna, vagy ha már ennyire a szülei házába akarja önteni, akkor lényeges dolgokra költené (pl napkollektorok, kútrendszer kiépítése) amik valóban növelik egy ingatlan értékét, hanem elkúrja ilyen baromságokra. Autó, műszaki cikkek, ahogy kihoztad a boltból már fele annyit ér, és az évek alatt gyakorlatilag nullázódik az értékük. Jacuzzi? Sok haszna lesz mikor a vizet is aranyárban adják majd.

Gyakorlatilag a leírtak alapján semmije nincs, csak egy pár cucca amivel villoghat, de hosszútávú értékük konkrétan 0.

2022. okt. 20. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!