Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nőként, mi a véleményed egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?

Figyelt kérdés

Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!

Ő is mamahoteles csicska?

2022. okt. 20. 11:29
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
86%
Csicskának nem feltétlenül mondanám, de nálam akkor is kizáró ok, hogy nem akar függetlenedni a szülőktől. Kell az önálló élet, akkor is, ha neki így a kényelmes.
2022. okt. 20. 11:33
 2/50 anonim ***** válasza:
86%
Én senkire nem használom a csicska kifejezést. Ettől függetlenül nem jönnék össze olyannal, aki nem hajlandó a szülői házból kiköltözni.
2022. okt. 20. 11:35
 3/50 anonim ***** válasza:
81%
Inkább gyerekes aki ilyenekre veri el a pénzét ahelyett hogy függetlenedne
2022. okt. 20. 11:45
 4/50 anonim ***** válasza:
64%
én 32 évesen gyárimelósként vettem szinte önerőre egy újépítésű lakást. Erre gyúrtam. Egy 35 éves mérnök gyerek ha nem volt képes 35 éves korára összehozni legalább egy használt lakást az egy lúzer!
2022. okt. 20. 11:49
 5/50 anonim ***** válasza:
81%
Mamahoteles ugyanúgy, igen. Ez az egész jelenség a függetlenség hiányáról szól, nem változtat rajta, hogy mennyi értéket halmoz fel. Egészséges szemléletű férfinek van rá igénye, hogy ne legyen az apja/anyja szájában minden egyes nap. Ha csak nem ideiglenes megoldásként él a szülőknél, nekem felejtős lenne ugyanúgy a pasi.
2022. okt. 20. 11:51
 6/50 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanúgy mamahoteles. Az, hogy, anyagilag megtehetné, de nem akar költözni, nem vágyik önállósságra, ez még rosszabb párkapcsolati szempontból. Valószínűleg sose lesz párja így, de az ilyen típusnak ez nem szokott gond lenni, jól elvan a gyerek szerepben 30-40-50 évesen is a szülei mellett.
2022. okt. 20. 11:59
 7/50 anonim ***** válasza:
84%

Nem szoktam a csicska szót használni emberekre.

De igen, aki a szüleivel él, és nem is tervez onnan elköltözni, az mamahoteles. Egy nő sem fog szívesen anyóspajti mellé költözni. Nekem is külön lakrészem volt a szüleimnél, de mégis inkább elmentem albérletbe a párommal, és nem vártam el tőle, hogy a családom feje felett kelljen laknia megtűrt vendégként.

Szóval csinálja nyugodtan, de normális kapcsolata így nem nagyon lesz.

2022. okt. 20. 12:09
 8/50 anonim ***** válasza:
81%

Szóval majd a gyerekeinkkel együtt is ott fogunk élni, amíg a szülei meg nem halnak?

Tudod mikor…

2022. okt. 20. 12:15
 9/50 anonim ***** válasza:
74%

Egy nagy gyerek. Komolyan arra vár, hogy az ősök kihaljanak alóla? Az kemény. Sokra megy a cuccaival, jakuccizhat az anyjával meg viheti hétvégente a piacra a kocsijával.

Az meg, hogy nem hitelre vett tévét, motort meg egyéb ilyen baromi fontos dolgokat, kb alap. Értelmes ember ilyenre nem is vesz fel hitelt, a többieknek meg ott a Provident.

2022. okt. 20. 12:19
 10/50 anonim ***** válasza:
84%
Nem tartom mamahoteles csicskának, de össze nem költöznék vele a szülei nyakára.
2022. okt. 20. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!