Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként, mi a véleményed egy ilyen pasiról?
Haverom fia mérnök. 35 alatti. A szüleivel él, és nem is akar költözni. A szülei házát, az ő leendő örökségét tuningolja (jakuzzi, profi konyha és fürdő, kamera rendszer, modern fűtés, akkora TV, hogy ennél nagyobbat magánszemélynél még nem láttam, motor, kocsi, hitelek nélkül!
Ő is mamahoteles csicska?
Nem szoktam a csicska szót használni emberekre.
De igen, aki a szüleivel él, és nem is tervez onnan elköltözni, az mamahoteles. Egy nő sem fog szívesen anyóspajti mellé költözni. Nekem is külön lakrészem volt a szüleimnél, de mégis inkább elmentem albérletbe a párommal, és nem vártam el tőle, hogy a családom feje felett kelljen laknia megtűrt vendégként.
Szóval csinálja nyugodtan, de normális kapcsolata így nem nagyon lesz.
Szóval majd a gyerekeinkkel együtt is ott fogunk élni, amíg a szülei meg nem halnak?
Tudod mikor…
Egy nagy gyerek. Komolyan arra vár, hogy az ősök kihaljanak alóla? Az kemény. Sokra megy a cuccaival, jakuccizhat az anyjával meg viheti hétvégente a piacra a kocsijával.
Az meg, hogy nem hitelre vett tévét, motort meg egyéb ilyen baromi fontos dolgokat, kb alap. Értelmes ember ilyenre nem is vesz fel hitelt, a többieknek meg ott a Provident.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!