Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a pasiról? aki úgy udvarol hogy azért van elektromos autója mert környezetvédő miközben a személyes véleménye az hogy ez egy átverés mert csak arról szól az elektromos autó hogy máshol szennyezzük a földet majd egy
csomó akkumulátor kidobunk a szemétbe? (Az
most mellékes hogy ez igaz vagy sem, as érdekel hogy neki ez a meggyőződése viszont a nő miatt hazudik)
Itt két dolog van, ami szerintem nagyon ciki.
Az egyik, hogy valaki az autójával akar csajozni. Igazi, mély kapcsolatokat lehet így összeszedni. :D
A másik, hogy attól függ, mi az érdeke, attól függően cselekszik, vagy beszél, akár magának teljesen ellentmondó módon is.
Ami pedig azt illeti: az, hogy az elektromos dolgok ugyanolyan szennyezőek lennének, csak részben igaz. Egyrészt: azért nagyon nem mindegy, hogy azt a szennyező anyagot a városban eregeti-e ki, ahol mindenki, akár ő maga, vagy a leendő gyerekeitek is belélegzitek, vagy valami "semleges" területen. A környezetnek "midnegy", de az embereknek nem.
Másrészt: ez akkor igaz, ha az áram 100%-ban benzin elégetéséből származna. De ez nincs így. Nagyobb része atomenergia (az más kérdés, hogy ennek is megvan a komoly kockázata), és jelenleg még kicsi, de egyre nagyobb része valamilyen megújuló energiaforrásból származik. Szóval ez az álíltás is bukta.
Egyébként én is fontosnak tartom a környezet védelmét. Csak én inkább a tömegközlekedést veszem igénybe, akkor is, ha az azért kicsit macerás.
Azért ez a máshol szennyezz nem teljesen igaz mert a föld egységében gondolkoztam már nem máshol van. És hogy a természetnek mindegy...?
Az atom energia is csak azért tiszta mert tőlünk messzebb keletkezik a szemét. Nem is akármilyen szemét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!