Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a pasiról, aki (csak úgy, kedvességből) kap egy tábla csokit a barátnőjétől...? (folyt lent)
Figyelt kérdés
... és a csoki egy helyen el van törve (érezni a csomagoláson belül. Véletlenül vette így meg a barátnő, nem azért ajándékozta el, mert törött). Erre a pasi nyafogva azt mondja, hogy "ez a csoki törött. Neki nem kell olyan csokoládé, ami törött" Egyébként 22 éves srácról van szó.2022. aug. 11. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Jogos a kiakadása, tényleg gáz törött csokit adni/kapni
Ultragáz a pasi, hogy ilyenen kiakad, redflag
38 szavazat
1/21 A kérdező kommentje:
Még annyi, hogy lehetséges, hogy valaki így teszteli a barátnőjét, hogy mennyi mindent néz el neki, meddig mehet el a kapcsolatban (friss, pár hónapos kapcsolatról van szó)
2022. aug. 11. 16:56
2/21 A kérdező kommentje:
Lehetséges, hogy egy kicsit hisztisebb pasi jelleme pozitív irányba változzon, ahogy "öregszik", és nem lesz még hisztisebb?
2022. aug. 11. 16:58
3/21 anonim válasza:
Ha ezeket "tesztelésre" használja, akkor azért kuka. Ha szimplán gyökér - ami valószínűbb - akkor azért.
Tök mindegy miért, ostoba és szánalmas.
4/21 anonim válasza:
En eleve nem veszek soha semmit a pasijaimnak, mert nekik el ENGEM kenyeztetni ajandekokkal es nem forditva :)
5/21 anonim válasza:
Ha a srác veled is úgy bánik mint a csokival , őszinte részvétem.
6/21 A kérdező kommentje:
5:úgy érted, hogy ha valami bajom lesz ("törött leszek"), akkor már nem kellek majd neki?
2022. aug. 11. 17:14
7/21 anonim válasza:
Vagy beteg vagy terhes vagy bármi, ami miatt nem olyan vagy, mint most. Amúgy én ezek után hozzabsztam volna a csokit.
8/21 anonim válasza:
Te vagy vele! Nem mi. Attól hogy ultra gáz, még te is az vagy.
Tudod?
Madarat tolláról embert barátjáról.
9/21 A kérdező kommentje:
8: miért, szerinted én felelős vagyok a másik viselkedéséért? (Nyilván nekem sem szimpatikus a reakciója, azért is tettem fel a kérdést, hátha én látom rosszul a dolgot) .
2022. aug. 11. 17:56
10/21 anonim válasza:
Hazazavartam volna a pic$ába az anyjához, aki egy ilyen elba$zott, kényes kiskirályfit nevelt belőle.
Kínlódjon vele ő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!