Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményed arról a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményed arról a pasiról, aki (csak úgy, kedvességből) kap egy tábla csokit a barátnőjétől...? (folyt lent)

Figyelt kérdés
... és a csoki egy helyen el van törve (érezni a csomagoláson belül. Véletlenül vette így meg a barátnő, nem azért ajándékozta el, mert törött). Erre a pasi nyafogva azt mondja, hogy "ez a csoki törött. Neki nem kell olyan csokoládé, ami törött" Egyébként 22 éves srácról van szó.
2022. aug. 11. 16:55
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekes.megettem volna én :)
2022. aug. 11. 18:26
 12/21 anonim ***** válasza:
9. Azért vagy felelős hogy még vele vagy!
2022. aug. 11. 18:30
 13/21 anonim válasza:
100%

ultra gáz...nem hogy örülne , hogy ilyen kedves vagy vele..csoki nem dísz , meg kell enni ..én ex pasimtól kaptam táblacsokit már ahol kis rész törve volt, előfordul ha nem dobozos. Akkor nekem is kellett volna felháborodnom ,mert kicsit letört ? :D :D

Szánalmas a pasid viselkedése , nem tud örülni kis apróságnak ...

2022. aug. 11. 18:48
 14/21 anonim ***** válasza:

Milyen alkalomból adtál neki csokit?

Mi lett a csoki további sorsa ?

2022. aug. 11. 19:06
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor elvenném tőle a csokit és megennén én ,ennyi . 🤣

Amúgy viccet félretéve ,nagyon gáz!! Nem hogy örülne neki hogy gondolt rá a párja ,még kritizálja... Többet az életbe nem vinnék neki semmit.

2022. aug. 11. 19:16
 16/21 A kérdező kommentje:
14: Végül megette. Egyébként a történtek után ledöbbenve kérdeztem tőle, hogy ezt mégis hogy gondolja, mi volt ez a reakció? Bocsánatot kért, de ugyanezt elmondta csak bocsánatkérően, hogy őt zavarja, hogy törött a csoki. (nem vicc, de még az is eszembe jutott most, hogy lehet, hogy enyhén autista esetleg, hogy ilyesmin kiakadt?)
2022. aug. 11. 19:21
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

"őt zavarja, hogy törött a csoki. (nem vicc, de még az is eszembe jutott most, hogy lehet, hogy enyhén autista esetleg, hogy ilyesmin kiakadt?)"

Nincs kizárva, nekem is eszembe jutott.

2022. aug. 11. 20:02
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Én olvadt csokit kaptam, de mondtam, nyaljuk el együtt:)))

Rúúgd ki a finnyapicsapalit;)

2022. aug. 11. 20:46
 19/21 anonim ***** válasza:

Én szerintem egy lánytól sem kaptam csokit - mindig megették mire hozzám került volna

Akkor lehet autista ha vannak tünetei, az is lehet hogy valamilyen kényszerbetegsège van hogy bele kellett kötnie minden áron , másba nem volt ilyen ?

2022. aug. 11. 20:54
 20/21 A kérdező kommentje:
19: Hát, nem tudom... A kajákban válogatós eléggé, meg elég visszafogott, gátlásos mások előtt (eleinte velem is az volt). Az első randit félbe is akartam szakítani, mert egyáltalán nem szólalt meg szinte az első fél-egy órában. Aztán keveset, de elkezdett beszélni.
2022. aug. 11. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!