Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményed arról a pasiról, aki (csak úgy, kedvességből) kap egy tábla csokit a barátnőjétől...? (folyt lent)
ultra gáz...nem hogy örülne , hogy ilyen kedves vagy vele..csoki nem dísz , meg kell enni ..én ex pasimtól kaptam táblacsokit már ahol kis rész törve volt, előfordul ha nem dobozos. Akkor nekem is kellett volna felháborodnom ,mert kicsit letört ? :D :D
Szánalmas a pasid viselkedése , nem tud örülni kis apróságnak ...
Milyen alkalomból adtál neki csokit?
Mi lett a csoki további sorsa ?
Akkor elvenném tőle a csokit és megennén én ,ennyi . 🤣
Amúgy viccet félretéve ,nagyon gáz!! Nem hogy örülne neki hogy gondolt rá a párja ,még kritizálja... Többet az életbe nem vinnék neki semmit.
"őt zavarja, hogy törött a csoki. (nem vicc, de még az is eszembe jutott most, hogy lehet, hogy enyhén autista esetleg, hogy ilyesmin kiakadt?)"
Nincs kizárva, nekem is eszembe jutott.
Én olvadt csokit kaptam, de mondtam, nyaljuk el együtt:)))
Rúúgd ki a finnyapicsapalit;)
Én szerintem egy lánytól sem kaptam csokit - mindig megették mire hozzám került volna
Akkor lehet autista ha vannak tünetei, az is lehet hogy valamilyen kényszerbetegsège van hogy bele kellett kötnie minden áron , másba nem volt ilyen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!