Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexorientált nők, akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexorientált nők, akiknek a kapcsolat alappillére a szex! Hogyan, milyen módon kerestek magatoknak partnert és a férfi hogyan adja a megfelelően a tudtotokra, hogy ő is nagy szexuális igényekkel és fejlett szexkultúrával rendelkezik?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, férfiként tilos erről a témáról beszélgetést kezdeményezni, de valahogy sokkal kevesebb olyan nővel találkozok az életben, akivel valahogy spontán szóba kerül a téma és hajlik is a kivesézésére.

Normális párkapcsolatot szeretnék, de fontosnak tartom a szexet. Nem használni akarom a nőt, hanem vágyom arra, hogy ő is kívánja velem, ő is kezdeményezze, ne mindig csak én.

A legnagyobb félelmem, hogy olyan nőre pazarlok időt, aki csak megéli a szexet, de nem élvezi. Aki kötelességnek tudja be és a kapcsolat elején - mint az emberek általában mindenben - a legjobb, legszebb oldalát mutatja, aztán kiderül, hogy ő ezt az egészet nem is élvezi igazán, csak muszájból megteszi azért, mert én élvezem. Véleményem szerint ilyen nők azokkal a férfiakkal illenek össze, akiknek szintén alacsony a libidója és tök jól elvannak hetekig, esetenként hónapokig is úgy, hogy semmi, ha a másik nem kezdeményez náluk, mert nekik egy ilyen kapcsolatban alakul ki a kölcsönösség, hogy hol az egyik, hol a másik kezdeményez.

Én viszont túlfűtött vagyok, imádom az erotikát, érzékiséget, szenvedélyt. De a sok perverz állat között nem tudom hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmet, mint tűre a szénakazalban.

2022. okt. 16. 16:04
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
0%
30. Amiket írtál, én azokon már régen túl vagyok. Semmit nem ért az egész! Nem vagyok mártír, nem kell sajnálni. Mentálisan adtam fel, nem érdekel már semmi, se a gyerekek, se a család, se senki. El akarok tűnni a föld felszínéről is, csak ennyit akarok.
2022. nov. 3. 19:36
 32/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami depresszió szerűség. Ha valaki azt mondaná, hogy tud valamit, amitől lenne kedved az élethez, akarnád a receptet?
2022. nov. 3. 19:42
 33/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2022. nov. 3. 20:08
 34/34 anonim ***** válasza:
50%

Hát jó. Ha szeretnél beszélgetni, keress meg privátban.

Szia

2022. nov. 3. 20:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!