Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexorientált nők, akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexorientált nők, akiknek a kapcsolat alappillére a szex! Hogyan, milyen módon kerestek magatoknak partnert és a férfi hogyan adja a megfelelően a tudtotokra, hogy ő is nagy szexuális igényekkel és fejlett szexkultúrával rendelkezik?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, férfiként tilos erről a témáról beszélgetést kezdeményezni, de valahogy sokkal kevesebb olyan nővel találkozok az életben, akivel valahogy spontán szóba kerül a téma és hajlik is a kivesézésére.

Normális párkapcsolatot szeretnék, de fontosnak tartom a szexet. Nem használni akarom a nőt, hanem vágyom arra, hogy ő is kívánja velem, ő is kezdeményezze, ne mindig csak én.

A legnagyobb félelmem, hogy olyan nőre pazarlok időt, aki csak megéli a szexet, de nem élvezi. Aki kötelességnek tudja be és a kapcsolat elején - mint az emberek általában mindenben - a legjobb, legszebb oldalát mutatja, aztán kiderül, hogy ő ezt az egészet nem is élvezi igazán, csak muszájból megteszi azért, mert én élvezem. Véleményem szerint ilyen nők azokkal a férfiakkal illenek össze, akiknek szintén alacsony a libidója és tök jól elvannak hetekig, esetenként hónapokig is úgy, hogy semmi, ha a másik nem kezdeményez náluk, mert nekik egy ilyen kapcsolatban alakul ki a kölcsönösség, hogy hol az egyik, hol a másik kezdeményez.

Én viszont túlfűtött vagyok, imádom az erotikát, érzékiséget, szenvedélyt. De a sok perverz állat között nem tudom hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmet, mint tűre a szénakazalban.

2022. okt. 16. 16:04
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
75%

20. Ennek sok oka van. Ha a dolgok úgy működnének hogy csak csettintünk, akkor mindenki boldog ember lenne! Nézz szét a világban. 10 emberből 8-nak nem jó valamiért az élete. Ők miért nem változtatnak?

20 évesen mit jelent változtatni? Igazából dobod a csajod/pasid és keresel egy újat. 40 felett? Ott a lakás, a hitel, a gyerek, a munkahely, az eddig összegürizett ingóságaid. Külsőre már lejtőn vagy, egy válással mit oldasz meg? A jelenlegi problémád megoldódik, majd kapsz helyette 5-öt. Jó dolog ez a válás, aki megteheti hogy újabb problémákat gyártson magának. Fizetheted a gyerektartást, a vagyon feleződik amiből a mai körülmények között nem veszel egy saját lakást, az albérlet elviszi a maradékot, az önfentartásod a minimális dolgokra koncentrálódik, ilyen felállásban nőről már ne igazán álmodjál. Tehát ott vagy az 50-es éveid hajnalán úgy, hogy mínuszban vagy. Az egészséged sem fog már javulni, esetleg ha szemöveget kellene csináltatnod az több százezer Ft, a fogászatról már ne is beszéljünk. Lehet itt jönni a válással mint az ultimate megoldással, de sok esetben ha csak a nemlétező szexuális életed a probléma, akkor fogadd el. Egy válás után sem lesz szexuális életed, csak akkor pakoltál még a szekérre 10 lapáttal a sz*rból. 30 évesen még lehetséges hogy új életet tudsz kezdeni.

Egy nőnek és egy férfinak teljesen mások a kilátásai egy válás után, ezen sem kell vitatkozni. Ha már félreteszek mindent, egy elvált nő akkor szexel amikor akar. Egy elvált férfi ha középkorú és mindenben átlagos, az a büdös életben nem jut már nőhöz, esetleg ha valahonnan az árok széléről összesed egyet. Ha te nő lennél, kellene neked egy 45-55 év körüli hapsi, akinek a fizetéséből kb. semmi sem marad, de úgy, hogy minimálban öltözködik és kajál? Ja, autó az nincs, az már nem fér bele a költségvetésbe. 350EFt-ot keres, 120EFt a gyerektartás, 60EFt a rezsi, 50EFt a hitel, 100EFt a kaja, 30EFt az utazás, bérlet és jegyek. Szuper jó parti igaz? Majd válás után a hátán egy batyu sz*rral elmélkedhet az albérletében EGYEDÜL, hogy mi a célja továbbiakban az életének. Mert innentől kezdve az van drága barátom, hogy azért gürizik, hogy ezt a semmi életet fenntartsa. Ha esetleg beüt egy baleset, elveszíti a munkahelyét, onnantól kezdve lejtő, aztán ki tudja hol a gödör alja!

2022. nov. 3. 12:06
 22/34 anonim ***** válasza:
95%
21. A saját korosztályodban keresel és ott ugyanolyan problémái lesznek a többieknek is. Hülyeség, hogy majd a "piacon" ilyen-olyanok lesznek az elvárások és nem kellesz senkinek. Ott pont ugyanolyan emberek vannak, férfiak és nők is, mint te. Persze, ha magadnál 10-20 évvel fiatalabbat keresel, mondjuk gyerekesként gyerektelent, vagy kövérként sportosat, vagy mamahotelesként olyat, aki beköltözhetsz és sorolhatom, akkor annak lehet hogy nem fogsz kelleni. De ha a saját kategóriádban nézel körül, nem lesz újdonság a másiknak se, hogy milyen problémáid vannak, mert neki ugyanazok. Tapasztalatból beszélek :) Nem ér véget az élet 40-50, sőt 60 felett sem, tele vannak a társkeresők tipikus magyar emberekkel, akik simán megelégednek a másik nemből való tipikus magyar emberekkel. Inkább az a kérdés, találsz-e pont olyat, aki személyiségre is kompatibilis.
2022. nov. 3. 12:20
 23/34 anonim ***** válasza:
63%
22. Igen az én korosztályom. Szerinted egy válás után egészségesek az emberek? Tele vannak problémákkal, tüskékkel, pont akkor van az, hogy na majd most jól kiélem magam. Persze nőként nem nagy kunszt válni, elválsz majd válogatsz. Oké, 90% selejt a felhozatal, de ez igaz mindkét nemre. A selejtbe én is bele tartozom, nem tartom magam főnyereménynek. Nem vagyok gazdag, nem vagyok egy adonisz, a belső értékeket meg az ember a hajára kenheti, de még egy házasságon belül is. Szóval pont az van kedves, hogy a társkereső piacon megy a válogatás, pont hogy ott megy. A hulladék a kutyának sem kell, főleg ha férfi. Igen, egy átlagos férfi az hulladék, ebből indulj ki. Nem, nem egy 20 éves tininek, hanem a korosztályának is.
2022. nov. 3. 13:49
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek több nőt is, akik csinosak, mégis egyedül vannak 40 évesen, mert hót depressziósok és döntésképtelenek, vagy már olyan rigolyásak, hogy nem akarnak alkalmazkodni. Nem kell ahhoz válni. Viszont elváltan is lehet nooormális és életvidám valaki, sőt tarthatja magát sikeresnek is. Szóval nem ezen múlik. Ha te elkönyveled magad valakinek, akkor az is leszel, és úgyis fognak hozzád viszonyulni. És ez már nem válással kezdődik, hanem valamikor babakorban az anyáddal való kapcsolatoddal, hogy felvett-e a sírt vagy megtanultad, hogy a világ úgysem reagál és minek törd magad, és ha mindenki rossz, akkor te minek legyél jó.
2022. nov. 3. 14:09
 25/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem, ha én jó vagyok, az ma már egyelő a balekkal. Tehát ezért legyek jó? Más emberben sem látom a jót, mindenki csak magának él, tapos, kihasznál mindenkit. Ez nem a babakorszak lenyomata. Az emberek ilyenek. Mitől legyenek boldogok? A többi f*s embertől, akiknek annyi a létezésük értelme, hogy naponta mindig egy picit odapiszkáljanak, kib*sszanak a másikkal. Vagy egy ilyen párkapcsolat? Hol jobb? Ez megy az utcán, a közértben, a munkahelyen. A párkapcsolati piac annyival jobb, hogy ott az elején mindenki megjátssza a szépet és a jót. Fantasztikus! Vagy akkor párt kell cserélgetni évente, akkor még elhisszük a sok hazugságot, meg elhisszük hogy nem egy hulladék van mellettünk.
2022. nov. 3. 14:28
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
Pedig jobb vidám baleknek lenni, mint a falhoz lapulva élni. Persze, elronthatod, verheted majd a fejedet a falba is, de akkor legalább a te felelősséged, nem másokra kened. Egyébként én a közértben és munkahelyen is találkozom normális, kedves és segítőkész emberekkel. Meg hülyékkel is persze. De ez a mindenki ilyen meg olyan, ezért nem csinálok semmit... ez nem csak kifogás az életre.
2022. nov. 3. 14:59
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
Nem fogok én semmit senkire! Ez egy nagy halmaz, aminek én is a részese vagyok. 40 felett meg már nem sok értelme van az életnek, ezt tartom. Mondjuk előtte is csak az álmok, meg a remény. Aztán ha el is érsz valamit az életben az mi? Számít? Egyedül vagy akkor is. Mindig egyedül vagy. Az emberek csak színpadi kellékek. Bizalom? Ugyan már! Ha kölcsönösen ki tudják használni egymást, és a mérleg pozitívat mutat, arra mondják hogy jó kapcsolat. Ellenben ha csak azt érzed hogy korlátozva vagy, büntetve vagy, sz*rba sem vagy nézve, a legjobb esetben is csak valami haláli unalmas és sótlan életet kell élned, abban meg mi a jó? Én nem tervezek hosszútávra, semmi féle képpen sem szeretném megünnepelni az 50-ik születésnapomat. Kb. 50 éves korig van lehetőséged némileg élvezni az életet, a betegségek, a cselekvőképesség korlátozódása, a kiszolgáltatottság, az öreg kor engem nem vonz. Így is totál értelmetlen a létezésem, de akkor aztán meg pláne!
2022. nov. 3. 15:26
 28/34 A kérdező kommentje:

20-as, én utoljára még tizenévesen láttam ilyen idealistán az életet. Azt hittem, hogy majd én elkerülöm ezeket a tipikus hibákat, majd én kivétel leszek, én csak akkor állapodok meg, ha a lényeges pontok stimmelnek.

Nézd meg hova jutottam. Egyedül vagyok, magányosan 30 felett és hiába jutottam el önismeretben oda, hogy mit várok az élettől, milyen kapcsolatra vágyom, ha ilyen kapcsolatra minimális esélyem van már ebben a korban.

És ugyan én nem mentem és sosem mennék bele olyan kapcsolatba, ahol anyagilag bármelyikünk is függ a másiktól, mert ami elromolhat, az el is romlik. De én pénzügyileg nagyon tudatos is vagyok, ugyanez nem mondható el az emberek többségéről. Főleg fiatalon, amikor beleugranak könnyedén dolgokba.

Utána meg már késő bánat.

2022. nov. 3. 16:37
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

28. Én dettó ugyanilyen voltam 20 évesen! Majd én megmutatom! Majd az én párom meg a családom tökéletes lesz! Szuper szerelem, szuper törődés. Tudod mi lett belőle? Fél lábbal a sírban állok, szó szerint. Már csak egy pici lökés kell, és az a fura hogy még vonz is a gondolata hogy jön az a pici lökés. Sokkal jobb lenne!

Tehát én aki azt hitte 20 évesen hogy milyen szép az élet, majd én irányítok, majd rajtam múlnak a dolgok, ebből lett egy suicid zombi. Miért? Mert megházasodtam, amibe beletettem az összes érzelmemet, energiámat, majd ez is kevés. Minden kevés, párhuzamosan meg teljesen leépítette az önbizalmam és az emberi mivoltom. Önmagamat bárminél jobban gyűlölöm, az egyik oka azért mert megszűntem létezni mint ember, a másik meg azért, hogy ennyire gyenge voltam. Ma már konkrétan semmi sem érdekel, már egy hónapja egy szelet kenyéren és egy pohár vízen élek, fogytam 12kg-ot, a 77-ből. Nem számít.

2022. nov. 3. 16:47
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, én pl 42 éves nőként bármikor kaphatok szexet. De azért ehhez ki is kell nézni valahogy, és kell egy kis életszeretet. Ha olyan búvalb@szott lennék, mint te, a kutyának sem kellenék.

Ez amúgy nagyon durva, hogy ennyire feladtad. Oké, ne válj el, értem, amiket írsz, hogy miért nem éri meg. Nade attól még összeszedheted magad, attól még elmehetsz sportolni, mondhatsz nemet a feleségednek, kiállhatsz magadért. Mégis, mi a fenét veszítenél? Kenyéren és vizen élsz? Jesszus, hát ne sajnáld már ennyire magad, akkora mártír vagy, elég visszataszító.

2022. nov. 3. 19:22
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!