Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szexorientált nők, akiknek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexorientált nők, akiknek a kapcsolat alappillére a szex! Hogyan, milyen módon kerestek magatoknak partnert és a férfi hogyan adja a megfelelően a tudtotokra, hogy ő is nagy szexuális igényekkel és fejlett szexkultúrával rendelkezik?

Figyelt kérdés

Úgy érzem, férfiként tilos erről a témáról beszélgetést kezdeményezni, de valahogy sokkal kevesebb olyan nővel találkozok az életben, akivel valahogy spontán szóba kerül a téma és hajlik is a kivesézésére.

Normális párkapcsolatot szeretnék, de fontosnak tartom a szexet. Nem használni akarom a nőt, hanem vágyom arra, hogy ő is kívánja velem, ő is kezdeményezze, ne mindig csak én.

A legnagyobb félelmem, hogy olyan nőre pazarlok időt, aki csak megéli a szexet, de nem élvezi. Aki kötelességnek tudja be és a kapcsolat elején - mint az emberek általában mindenben - a legjobb, legszebb oldalát mutatja, aztán kiderül, hogy ő ezt az egészet nem is élvezi igazán, csak muszájból megteszi azért, mert én élvezem. Véleményem szerint ilyen nők azokkal a férfiakkal illenek össze, akiknek szintén alacsony a libidója és tök jól elvannak hetekig, esetenként hónapokig is úgy, hogy semmi, ha a másik nem kezdeményez náluk, mert nekik egy ilyen kapcsolatban alakul ki a kölcsönösség, hogy hol az egyik, hol a másik kezdeményez.

Én viszont túlfűtött vagyok, imádom az erotikát, érzékiséget, szenvedélyt. De a sok perverz állat között nem tudom hogyan tudnám felhívni magamra a figyelmet, mint tűre a szénakazalban.

2022. okt. 16. 16:04
1 2 3 4
 1/34 Ghgj ***** válasza:
100%
Kockáztatni kell, az ismerkedés ilyen. Másnak más a kiemelkedően fontos, amire szintén csak úgy derülhet fény, hogy jobban megismeri a másikat. Nem várhatod el senkitől, hogy full ismeretlenül eléd tárja egy ilyen intim oldalát. A párkeresés folyamatos kudarcból és próbálkozásból áll (nem csak az emberi fajnál, de ebbe ne menjünk bele). Bele kell rakni az energiát és ennyi.
2022. okt. 16. 16:06
 2/34 anonim ***** válasza:
94%
Amikor olyan labda van lecsapom. Persze nem az első randin, de utána már simán. Ha valahogy valami szexuális dolog kerül szóba, akkor elmondom hogy nekem nagxon fontos egy kapcsolatban az intimitás, és a szeretkezés változatosan. Ahogyan azt is hogy én nem dugni szeretek, hanem szeretkezni.
2022. okt. 16. 16:23
 3/34 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de ezt megbeszélni nem lehet. Ha nem tinivel kezd az ember, akkor olyan kelkemes hangulatot aurát kell teremts, ahol minden jön magától. És ha jön, akkor úgyis alakul. Ha meg nem, azt úgyis megérzed és akkor soha nem lesz top finom erotika belőle. És lehet, hogy 13-14 alkalom után jön a 15-ik, akivel meg felborul a világ.

Sztem ez így műxik.

2022. okt. 16. 16:31
 4/34 anonim ***** válasza:
81%

Most egy nagyon meredek javaslatom lesz: a 3. randi körül, ha már alakul valami, akkor hozzd fel a témát, pont igy, ahogy itt leìrtad. Ha a delikvens ezen megsértődik, akkor nem hozzád való, igy nem is kár érte.

Mondjuk az ilyen libakat pofoznàm fel nőként, mert a normális pasikat is elbontják az ászenlmermesseggel.

Én éltem olyan kapcsolatban, ahol a pasi miatt havonta egy szex volt csak. Belepusztultam a megalaztatasba és mikor szakítottunk megfogadtam, hogy azutan parskereseskor elsődleges szempont lesz a szexulais igények felmérése. Ez pedig másképp nem megy, csak úgy, ha kerek-perec kimondja az ember, hogy mi a helyzet.

Az mar megint más kérdés, hogy ki kit ért a nagy igények alatt.

2022. okt. 16. 18:06
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Ez a libidó nem egy konstans dolog, hogy ha megvan a nő, akkor már mindig ugyanolyan marad. Plusz sokaknál havonta is változik ciklustól függően. Meg még a nagyobb libidójú a nőknél is úgy van, egyrészt, mint a férfiaknál, hogy amíg újdonság, addig jóval lelkesebbek, mint amikor napi rutin lesz belőle, másrészt tipikusan ha mondjuk már neheztel is rád ezért-azért, akkor hiába nyújtod be az igényeid, a panaszkodás önmagában nem tesz vonzóvá, míg a problémát sem oldja meg. Szóval ha egy kapcsolatban kevesebb lesz a szex, mint az elején volt, ott általában az már egy tünete valami másnak és nem azt jelenti, hogy az elején megjátszotta magát, hanem hogy valami később már nem stimmel a kapcsolattal.
2022. okt. 16. 18:21
 6/34 anonim ***** válasza:
67%

Miért van az kérdező, hogy ez az önfényező kérdés nekem azt sugallja, hogy neked nem a félelmeid miatt nincs nőd, hanem egy eléggé elviselhetetlen figura vagy?!

Lehet hogy tévedek, de nekem ez jön le, bocsika!

2022. okt. 16. 18:59
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

10 férfiből 9 marha nagy szexmágusnak gondolja magát, szuper fejlett szexuális kultúrával és étvággyal. A nőknél is ugyanez az arány, ugyanez a minőség. Akkor hogy van az, hogy ezen a világon állandóan mindenki szexhiánnyal küzd, meg sír azért hogy nincs minőség a szexben. Majd 40 felett a válások túlnyomó része ugyancsak a szex miatt van. A társkeresők tömve vannak házas vagy kapcsolatban levő pasikkal, akik a falat kaparják már kínjukban, mert nincs szex otthon. A nők arra panaszkodnak, hogy a partnerük nem nyúl hozzájuk.

Szóval ezerrel megy a kamu mindkét nem részéről!

Ja, nekem is tök jó lenne egy nő aki szeretné a szexet velem, a nap bármely órájában. Én is egy hiper-szuper főnyeremény vagyok az ágyban, nanáááá! :)

2022. okt. 16. 19:46
 8/34 anonim ***** válasza:
31%

Van ám olyan, hogy egy férfi nem akar otthon szexelni, mert a felesége 90kg-ra hízott és hallani sem akar arról, hogy ez probléma lenne.

2022. okt. 16. 20:05
 9/34 anonim ***** válasza:
90%
8. Oké, de akkor is szexuális problémáról beszélünk. A párkeresők álmaik nőjét/pasiját keresik, aki azon kívül hogy mindenben tökéletes, legyen egyben fehérmájú szexőrült!
2022. okt. 16. 20:19
 10/34 SubMessalina válasza:
100%

Ahogy már előttem is páran leírták, ki kell próbálni. Nem tudhatod. Lehet, azt állítja magáról, hogy húde, aztán kiderül, hogy nulla.

Ha egy férfi azt hiszi, hogy sok szexre van szüksége, akkor még nem találkozott olyan nővel, akinek sok szexre van szüksége.

2022. okt. 29. 13:03
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!