Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
220 nettó fizetés, szülőknél lakás esetén hol ismerkedjek? 26F
Magamról van szó, nem volt még párkapcsolatom. De szeretnék. Hol ismerkedjek? Buszon, vonaton, koncerten ismerkedtem, vagy 100 visszautasítást kaptam. Nem vagyok jóképű tudom, de amúgy jólelkű, jófiú vagyok. Gondolom ilyen paraméterekkel nincs sok esélyem, ezért írtam ki a kérdést, hogy hol találok nőt aki elnézi nekem ezeket.
Amúgy a MÁVnál vagyok közlekedésmérnök. Forgalmi üzemmérnök beosztásban dolgozok
Nekem közel két és félszer ekkora fizetéssel, saját (örökölt) lakással, autóval sem megy. Egyszerűen rondák vagyunk, evvan'.
Szegény ember kézzel nőz.
22F
Normális értékrenddel rendelkező nő nem a fizetésed alapján fog téged választani vagy emiatt nem.
Biztos kapni fogom a lepontozást, de én jelenleg anyámmal lakom. Volt egy több hónapos kapcsolatom, ahol a srác tudta, hogy ez a helyzet, de nem foglalkozott vele, rá se kérdezett miért van így. (Másik városba jártam egyetemre, lediplomáztam és mondta anyám hogy nyugodtan lakjak nála ameddig nem lesz melóm meg pár havi fizetésem hogy el tudjak menni albérletbe) Annyiban volt ez hatással a kapcsolatra, hogy hozzá mentünk fel a nap végén..
N,27
Amúgy mizu azóta? Hasznát vetted valamelyik javaslatnak?
Én most voltam alkalmi leltáros munkán, ott aztán megfordul egy hét alatt több száz kolléga, rengeteg új embert ismertem meg. És nem is kell felmondanod, semmi kötelezettség, 1 napot is lehet vállalni. Persze nekem nem célom a párkeresés mindenáron, de simán barátkozni is lehet.
,,Párom hasonló "paraméterekkel" rendelkezett, mikor megismerkedtünk, csak akkor ő 34 éves volt. Közös baráti társaságban ismerkedtünk meg. De ha buszon, vonaton, koncerten a semmiből leszólított volna, akkor minden bizonnyal elutasítom, mert én eleve nem ismerkedem így."
A nap vicce. Egy ilyen idős férfi ilyen paramétetekkel soha a büdös életbe nem tud találni barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!