Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevés fizetés (bruttó 400 ezer) vidéken, keleten is elegendő a magányhoz 36 évesen?
Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 19:09
1/26 anonim válasza:
Most megint mi ez az önsajnáltatás?
2/26 anonim válasza:
attól függ milyen munka.
De manapság már kevés ennyi fizu.
3/26 anonim válasza:
"fizetés, vidék, kelet, magány, 36 év"
Ez 5 különböző dolog. Semmi közük egymáshoz.
4/26 anonim válasza:
...mondjuk kelet-magyarországi viszonylatokban a 400 bruttó kifejezetten magas. Csak nem megint a körúton belülről írt ki valaki kérdést, önmagát a keleti országrészbe hazudva...?
5/26 anonim válasza:
Brutto 400, az kereken 266000 netto
(Mindig 0.665el szorozd!, és megkapod a kézhez kapott összeget! Én speciel a netto 400at is keveslem...
6/26 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy ez a magyarországi átlagfizetés. Szóval ha nincs nőd, nem ez az oka.
7/26 anonim válasza:
Én nettó 200ból pesten vígan elvagyok. magamnak fizetem a tb-t is, autóm is van
8/26 anonim válasza:
A semminél lényegesen több. Sokmindentől függ mi számít soknak, mi kevésnek. Aki mamihotelben lakik annak sok. Aki egyedül él annak normál kb. Viszont ha magasak az igényei, iphone és társai akkor kevés. Annak mindig kevés lesz minden. Annak is kevés, akinek fele fizetését elviszi a hitele törlesztője. Szóval egyéni nézőpont. Nekem 411 a bruttóm. Nem mondom, hogy hajjajjajjajjj..., nem is célom ennyi pénzért meggebedni. Azt se mondanám, hogy szórom a pénzt. Egyszerűen csak akinek fontos az ideje az megpróbál értékesebb válni a munkaerőpiacon, hogy több lecsót kaphasson. Itt képzésekre gondolok például és szemezgess kicsit a befektetések felé is. Válság idején a legjobb bevásárolni értékpapírokból.
9/26 anonim válasza:
Àtforditom: balfaszsàgnak hívják , csóri kérdező is már sajnos semmit nem tud felmutatni a nőknek csak a fizut
10/26 anonim válasza:
De ez mitől tartozik bele ebbe a kategóriába?
Te jó ég!
400 bruttó a mai világba már nem sok! Én inkább azokat sajnálom akiknek ennyiből vagy kevesebből kell eltartani egy egész családot!
Nem téged aki ezzel próbál villogni hogy " nézd csak mennyi a bruttóm "
Szánalmas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!