Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A kevés fizetés (bruttó 400...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kevés fizetés (bruttó 400 ezer) vidéken, keleten is elegendő a magányhoz 36 évesen?

Figyelt kérdés
2022. szept. 30. 19:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ok, de mi az okfejtés? Ok, keresel 400k bruttót, és? Csaj megtudta és otthagyott, vagy mi a szitu? Azért annál kicsit több kell, hogy havi 400k-t keresek, ezért nem kellek a nőknek. Eleve szerintem egy nő sem tudja, hogy annyit keresel, nem? Majd akkor gyere vissza, ha erre hivatkozva dobtak. Amíg nincs megfogható okod, addig azt is mondhatod, hogy azért nincs barátnőd mert két szemed meg egy orrod van.
2022. szept. 30. 21:49
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdésből le lehetett szűrni, hogy nincs családja akit az egyedüli 400bruttós fizuból el kéne tartania. De ha már itt tartunk az a nőlény akiről szó van, csak szobanövényként lenne jelen a kapcsolatában? Ha igen megértem, hogy kevés, mert még saját magán kívül 1 éhes szájat még etetnie kell, meg ruháznia. Tételezzük fel, hogy az a nő dolgozik. 2*400bruttós keresetből azért már ellenének.

De ja kevés, ha a csaj nem dolgozik. Akkor valóban kevés.

2022. szept. 30. 22:02
 13/26 Ghgj ***** válasza:
100%
Nekem és a páromnak is ennyi kb. a bruttónk, albérletben élünk, simán tudunk úgy félretenni, hogy nem vajas kenyeren élünk, sőt. Semmi létjogosultsága nincs ennek a kérdésnek meg az általa sugallt problémának szerintem.
2022. szept. 30. 22:17
 14/26 anonim ***** válasza:
17%
Ez valami szánalmasan kevés. A postás keres nettó 300 at! A takarító nők 350 et nettóban. Akinek ilyen 260 ezres nettoja van mint a kérdezőnek az életképtelen!
2022. okt. 1. 10:42
 15/26 A kérdező kommentje:
Pedig az, államnak dolgozó diplomásként,.
2022. okt. 1. 12:45
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

15

Es miert nem mesz versenyszferaba?

2022. okt. 1. 14:53
 17/26 anonim ***** válasza:
82%

16.

Ahhoz olyan jellem is kell, amilyen, valószínű a kérdező sem ilyen. Könyökölni kell, taposni aki alattad van, nyalni a feletted lévő seggét, "kutyáknak harca ez egy konc felett".

2022. okt. 1. 14:55
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

14 !

HA rányomsz egy nettó bruttó bérkalkulátor számításra az csak egy dolog. A műszakpótlékokat bele se számoltad. Nem mindegy, hogy 8 órás műszakrendben dolgozik, vagy 12 órában. Ha 12 órában akkor folyamatos műszakrendben, tehát a hétvégék érintettek-e.

Amúgy nemtudom hol élsz, de egy postás, aki fix nappalban dolgozik, qrvára nem keres nettó 300at. :D Győri logisztikában talán és társai, de ott talpalnod kell rendesen, emelned.

Dolgoztál már valaha bármit is?? Én dolgoztam már pár helyen ezért tisztában vagyok vele, hol mennyit keresnek a környéken, de neked fingod sincs és már abban sem vagyok biztos, hogy bármiről tudnál valamit.

Anyád is ilyen troll forma?

2022. okt. 1. 16:28
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
"A takarító nők 350 et nettóban." Erre meg inkább nem is reagálok semmit.
2022. okt. 1. 16:30
 20/26 anonim ***** válasza:
VAgyis igen. Itt van te nyomi 14! [link]
2022. okt. 1. 16:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!