Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kevés fizetés (bruttó 400 ezer) vidéken, keleten is elegendő a magányhoz 36 évesen?
Szerintem a kérdésből le lehetett szűrni, hogy nincs családja akit az egyedüli 400bruttós fizuból el kéne tartania. De ha már itt tartunk az a nőlény akiről szó van, csak szobanövényként lenne jelen a kapcsolatában? Ha igen megértem, hogy kevés, mert még saját magán kívül 1 éhes szájat még etetnie kell, meg ruháznia. Tételezzük fel, hogy az a nő dolgozik. 2*400bruttós keresetből azért már ellenének.
De ja kevés, ha a csaj nem dolgozik. Akkor valóban kevés.
15
Es miert nem mesz versenyszferaba?
16.
Ahhoz olyan jellem is kell, amilyen, valószínű a kérdező sem ilyen. Könyökölni kell, taposni aki alattad van, nyalni a feletted lévő seggét, "kutyáknak harca ez egy konc felett".
14 !
HA rányomsz egy nettó bruttó bérkalkulátor számításra az csak egy dolog. A műszakpótlékokat bele se számoltad. Nem mindegy, hogy 8 órás műszakrendben dolgozik, vagy 12 órában. Ha 12 órában akkor folyamatos műszakrendben, tehát a hétvégék érintettek-e.
Amúgy nemtudom hol élsz, de egy postás, aki fix nappalban dolgozik, qrvára nem keres nettó 300at. :D Győri logisztikában talán és társai, de ott talpalnod kell rendesen, emelned.
Dolgoztál már valaha bármit is?? Én dolgoztam már pár helyen ezért tisztában vagyok vele, hol mennyit keresnek a környéken, de neked fingod sincs és már abban sem vagyok biztos, hogy bármiről tudnál valamit.
Anyád is ilyen troll forma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!