Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme randiznom olyan lánnyal, aki sokkal többet keres nálam?
Figyelt kérdés
Nem volt szó pénzről, de tudom, hogy az ő területén magasabbak a fizetések. Én keresek kb. nettó 800 ezret havonta, neki valószínűleg 1-1,2 millió lehet a nettója. Félek tőle, hogy emiatt hosszú távon nem működne a dolog.2022. okt. 8. 22:47
1/28 anonim válasza:
Nem mindenkinek a pénz az istene. Nem mindenki egy anyagias darab szar
2/28 anonim válasza:
nem érdemes, én havi 3 milliót keresek, a lány 3,1 milliót, ami ugye több, ezért elutasított :(
(hogy értsd, milyen abszurd kérdést tettél most fel)
4/28 anonim válasza:
Naaa úgy látom a kérdésből megkezdődik az esti trollmenetelés.
5/28 anonim válasza:
#3 álomvilágban talán ilyen jól keres. Valóságban csak keres.. de nem talál.
6/28 anonim válasza:
te tiszta hülye vagy, kb. nettó 500 felett már nem látszanak a különbségek
jó, tudom, ez trollkérdés, a probléma az hogy mikor írok a nőnek azt írja válaszul hogy tudja milyenek itt a pasik... lehet az ilyen hülyék miatt ítél el engem is, mint te, hát köszi
7/28 A kérdező kommentje:
Ez valós probléma lehet, ha pl. drágább nyaralások jönnek szóba, de lehet sok minden más, amire neki jut, nekem pedig nem. Ha 1,2 milliót keres, akkor 50%-kal magasabb a fizetése, mint nekem, ez már lényeges különbség.
Ha pedig, mint férfi nekem kell fizetnem mindent, ahogy szokás, akkor főleg probléma lehet.
2022. okt. 8. 23:37
8/28 A kérdező kommentje:
Ha például el szeretne menni egy olyan nyaralásra, ami fejenként 2 millióba kerül. Ha férfiként az egészet én állom, nekem a 4 millió már a 800 ezres fizetés mellett is 5 teljes havi fizetésemet tenné ki, de valójában ennél tovább tartana összeszednem, hiszen valamiből élnem is kell mellette.
2022. okt. 8. 23:43
9/28 anonim válasza:
szerintem aki havi 1,2 milliót keres, az nem igényli hogy helyette fizess mindent (pl a drága nyaralást), egy normális kapcsolatban nem a pénz a mindent eldöntő dolog, közösben is lehet fizetni a kiadásokat
10/28 anonim válasza:
Nem érdemes randiznod vele, ha már előre csak a lehetséges problémákat látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!