Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
220 nettó fizetés, szülőknél lakás esetén hol ismerkedjek? 26F
Magamról van szó, nem volt még párkapcsolatom. De szeretnék. Hol ismerkedjek? Buszon, vonaton, koncerten ismerkedtem, vagy 100 visszautasítást kaptam. Nem vagyok jóképű tudom, de amúgy jólelkű, jófiú vagyok. Gondolom ilyen paraméterekkel nincs sok esélyem, ezért írtam ki a kérdést, hogy hol találok nőt aki elnézi nekem ezeket.
Amúgy a MÁVnál vagyok közlekedésmérnök. Forgalmi üzemmérnök beosztásban dolgozok
"Azt, hogy nem vagy jóképű, próbáld meg sportossággal kompenzálni, kezdj el edzeni pl, sokat számít szerintem."
A kulcsszó az, hogy "szerinted".
Nem lehet edzésessel kompnzálni hogy ronda vagy.
Erről volt is egy cikk a shopbuilder-en.
Egy jóképű de kicsit pohosabb gyerek a lányoknál 100x bejövősebb.
#13:
"Megerősítem. Standard válasz hülye nőktől, hogy gyúrj, de semmire se mész vele."
Én vagyok a cáfolat: a #7-es hozzászóló voltam, és KIZÁRÓLAG a kérdező egyértelmű belső tulajdonságáról, illetve annak defektusáról (szociális retardáltság) szólt az észrevételem. Amúgy szerinted ha mondjuk javaslom, hogy ezen kezdjen változtatni, akkor a kérdező egy pillanatig is fontolóra venné, hogy egyáltalán megpróbálja?
#3:
"Az a baj nincsenek barátaim. Ismeretlénül próbálkozok be lányoknál."
Kérdező! Belegondoltál már akár csak egyszer is, hogy ez milyen "élmény" lehet a másik fél szemszögéből? Egy vadidegennek, aki semmit, ismétlem SEMMIT sem tud rólad, mire föl kellene neked "esélyt adnia"?
Barom inceleknek ("kinézet számít" és társai) üzenem, hogy ha egy abszolút minden szempontból ízlésemnek megfelelő pasi próbálkozna nálam ezzel a módszerrel, akkor is elhajtanám. Honnan tudhatnám, hogy nem sorozatgyilkos-e (oké, bármilyen más bűnöző) az illető?
Járj el otthonról. Korusba, kerámia szakkörre, dráma klubba, társasjáték eseményekre, edzésre, sportolni stb.
Ott lehet ismerettségeket kötni és ha mázlid van, találni egy szingli lányt, akinek tetszel kívül-belül
"Korusba, kerámia szakkörre, dráma klubba, társasjáték eseményekre"
Nyilván marhára érdeklik ezek a dolgok a kérdezőt, műszaki beállítottságúként :D
#21:
"Nyilván marhára érdeklik ezek a dolgok a kérdezőt, műszaki beállítottságúként :D"
Semmi sem kötelező. Csak aztán ne sírjon a szája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!