Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 220 nettó fizetés, szülőknél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

220 nettó fizetés, szülőknél lakás esetén hol ismerkedjek? 26F

Figyelt kérdés

Magamról van szó, nem volt még párkapcsolatom. De szeretnék. Hol ismerkedjek? Buszon, vonaton, koncerten ismerkedtem, vagy 100 visszautasítást kaptam. Nem vagyok jóképű tudom, de amúgy jólelkű, jófiú vagyok. Gondolom ilyen paraméterekkel nincs sok esélyem, ezért írtam ki a kérdést, hogy hol találok nőt aki elnézi nekem ezeket.

Amúgy a MÁVnál vagyok közlekedésmérnök. Forgalmi üzemmérnök beosztásban dolgozok

2022. okt. 12. 15:36
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
89%
Ez komoly hogy ennyit keres egy közlekedésmérnök? Akkor mennyit keres egy jegyellenőr? Múltkor utaztam vonaton, egy idősebb ellenőr tanította be fiatal kollégáját, egy tök aranyos kicsit husi lányt. Gondoltam is hogy de jól fog ezzel járni még valaki, igazi feleségnek való így ránézésre. Szóval érdemes lehet cégen belül nézelődni,sok sikert!
2022. okt. 12. 19:10
 32/49 A kérdező kommentje:
Igen a MÁVnál ennyit keresnek, a jogászok, pénzügyes diplomások is, nemhiába nincs túljelentkezés, meg a fiatalok nem jelentkeznek ide, gyakorlatilag egy betanított munkás, egy futár többet kap.
2022. okt. 12. 19:22
 33/49 anonim ***** válasza:
100%

A 220 mostanában tényleg kevés, de én is ennyit keresek közalkalmazottként.Mellette kertrendezést, fűkaszálást vállalok, most épp a kuglizás megy. Tavasszal lehet, hogy veszek egy méhcsaládot, addig tanulgatom a méhészkedést.

Régebben pl. étteremben zenéltem, de arra már nincs igény, így már csak hobbiból van nyaranta néhány fellépés.

Valami mellékes kell, mert ebből épphogy csak elvegetál az ember. Ha nem tudsz mellékest találni, akkor keress jobban fizető állást, ahol hasznosíthatod a tapasztalatod. Valakitől hallottam, hogy a BKK-nál egész komoly pénzeket keresnek a forgalomirányítók,vagy valami ilyesmivel foglalkozók.

2022. okt. 12. 20:00
 34/49 anonim ***** válasza:
36%

Én IT szektorban dolgozom magasabb beosztásban, fizetésem egy részét én már részvényekben kapom USD-ben, szar forint/erős USD miatt fizetésem nyaldossa így már a 2 milliót havonta.

Kedves kerdező, ugyanúgy csak ronda nőknek tetszem, mintha annyit keresnék, mint te, mert nők külső alapján válogatnak. Ha pénzzel akarsz hódítani ahhoz 10 millió körül kéne keresned. Röviden, nem a fizetéseddel van a gond, hanem a kinézeteddel, azon javíts.

2022. okt. 12. 20:13
 35/49 A kérdező kommentje:
Sajnos állami cégek versenyképtelenek, fizetés a békefenék alatt van, MÁVnál járműszerelők, biztosítóberendezés műszerészek, kocsivizsgálók még ennyit se kapnak, pályamunkások meg a mi fizunkat irigylik.
2022. okt. 12. 20:36
 36/49 anonim ***** válasza:
93%
10-es vagyok. Férfiként válaszoltam. Én teljesen átlagos arccal rendelkezem, és sportosan ezerszer több sikerem van, ezért írtam, mert ez a tapasztalatom.
2022. okt. 12. 20:48
 37/49 anonim ***** válasza:
29%

38

Honnan tudod, hogy ugyanezzel az arccal nem sportosan mennyire mennel? Probaltad? Csak mert noknek elsodlegesen arc szamit az meg kb. szuletesedkor el is dolt.

2022. okt. 12. 20:52
 38/49 anonim ***** válasza:
91%
39 - igen, próbáltam, dagadt voltam korábban.
2022. okt. 12. 23:14
 39/49 anonim ***** válasza:
87%
Menj el burger vagy mcdonalds-ba melózni, ott aztán akad nem is kevés helyes fiú, szép lány. Én egy hete se melóztam ott, de olyan párkapcsolati dilemmákba keveredtem hogy na. Tetszettem valakinek, de nekem tetszett egy másik valaki, de annak volt párja, de azért egy kicsit bejöttem neki. Meg rengeteg ilyen van ott, mindenki mindenkivel mindent. Nagyon beteg a hely. És jobban is keresnél.
2022. okt. 13. 00:59
 40/49 anonim ***** válasza:
78%

40.

Úgy látszik, van , ami nem változik. :D

Régen is ilyen volt a gyorsétterem. Talán azért, mert nagyon össze kell dolgozni, egymásra vannak utalva a dolgozók, folyamatos a kontaktus, állandó a nyomás. Aki ott nem csajozik be, az nem tudom, hol.:D

2022. okt. 14. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!