Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor esik itt szó arról,hogy egy férfi mennyit keressen,és fordítva egy nőtől mi az elvárt? Mások is sok ilyen nőbe futnak bele társkeresőn??
Kicsit öszetett kérdést próbálok egyértelműsíteni?
Egyenjoguság ide, vagy oda egy férfi tudjon anyagi biztonságot nyújtani.
Viszont sokszor belefutok olyan társkereső nőkbe akik vagy munkanélküliek vagy ilyen gyorstalpalós szakmával 4-6órában dolgoznak (vagy közmunkásként nem akik utcát sepernek vagy kertészkednek hanem attól egy fokkal magasabb pozicióban).
Én 36 vagyok tehát hozzám illő korosztályban keresgélek.
Mielőtt hozzám vágjátok 325.000 et keresek melette van 2-3 mellékállásom (sajnos időszakosak) valamint egy kis magánvállalkozás szerüm.
Ebből tudok egy keveset félre tenni, nem nagy de bizonyos színvonalon élni.
Na de ha egy nővel komolyabbra fordúl a dolog akkor ....? Vagy minden közös randit álljak?
Hol élsz vidéki vagy? Pesten egy takarító vagy gyári melós keres 300 ezer körül.
Kicsit szedd össze magad! Tanulj tovább azt a jelenlegi melóid mellett és lehet! 30 fölött az összes nő 700 ezer alatt húzza a száját.
5
Megkérdezhetem, hogy hány családos férfinak mondtad már, hogy "Ha tényleg mindenki egyenlő, akkor a közös gyerekekkel ő is töltsön ugyanannyi időt gyesen és gyeden, mint az anya, beteg gyerekkel ugyanannyit legyen táppénzen, síró csecsemőhöz ugyanannyit kelljen éjszakánként, főzzön ugyanannyit, mint a párja, stb?
Köszönöm, ha őszintén válaszolsz.
5-ös, röhögni fogsz, de én csak azt várom el, amit én is megkeresek, ill. nyújtani tudok. Viszont amikor ezt ide leírom, akkor simán aranyásónak vagy anyagias p.csának leszek titulálva, pedig csak a saját szintemen keresgélek.
Én nem várom el, hogy engem a férfi eltartson, és azt sem, hogy mindig ő fizessen. Az első randin viszont nagyot nézek, ha a két deci kólámra nem hív meg.
Ez nálam olyan figyelmesség kategória. Viszont a továbbiakban szívesen állom a saját részemet, ill. kölcsönösen meghívhatjuk egymást erre-arra.
De ugyanakkor én sem fogom eltartani a férfit. Sajnos ebben már szereztem rossz tapasztalatot, ezért nem állok le még egyszer olyannal, aki még annyit sem tud felmutatni férfi létére, mint én. De itt még ezzel is gond van. Komolyan nem értem én se. Simán megkaptam, hogy a nő érje be akár egy közmunkás faszival is, különben aranyásó.
6
Most kevered a dolgokat. Itt nem arról van szó, hogy ki mennyi időt töltsön a gyerekkel, mert egy normális kapcsolatban ez megbeszélés kérdése. Itt arról van szó, hogy párválasztáskor ne csak az egyik félnek legyenek elvárásai a fizetést illetően. Mert ugye beköszöntött a k*rva nagy egyenlőség, szóval ha a nő fél millás fizót vár el, akkor neki se jelentsen gondot ugyan annyit megkeresni.
7
Oké, amit te írsz realista alapokon nyugszik, mert amire te is képes vagy azt másoktól is elvárod. Ezzel semmi gond. A gond ott kezdődik, amikor kereset terén olyan ember határoz meg elvárásokat, amit ő maga nem képes megugrani.
Szerintem a magasabb jövedelmű férfiaknak egyszerűbb dolguk van, mert a legtöbb szingli nő pont magasabb jövedelmű, aki szintjén vagy fölötte keres társat.
Ráadásul sok pénzes férfi elkapkodta a kevésbé tehetős nőket, mert azok előtt fel tudott vágni a vagyonával, meg hozzászoktatta őket a luxusszínvonalhoz, azok a nők is elvesztek már az egyszerű átlagférfiak számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!