Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokszor esik itt szó arról,hogy egy férfi mennyit keressen,és fordítva egy nőtől mi az elvárt? Mások is sok ilyen nőbe futnak bele társkeresőn??
Kicsit öszetett kérdést próbálok egyértelműsíteni?
Egyenjoguság ide, vagy oda egy férfi tudjon anyagi biztonságot nyújtani.
Viszont sokszor belefutok olyan társkereső nőkbe akik vagy munkanélküliek vagy ilyen gyorstalpalós szakmával 4-6órában dolgoznak (vagy közmunkásként nem akik utcát sepernek vagy kertészkednek hanem attól egy fokkal magasabb pozicióban).
Én 36 vagyok tehát hozzám illő korosztályban keresgélek.
Mielőtt hozzám vágjátok 325.000 et keresek melette van 2-3 mellékállásom (sajnos időszakosak) valamint egy kis magánvállalkozás szerüm.
Ebből tudok egy keveset félre tenni, nem nagy de bizonyos színvonalon élni.
Na de ha egy nővel komolyabbra fordúl a dolog akkor ....? Vagy minden közös randit álljak?
#19: És 2022-ben ismerkedéskor mi alapján szűröd ki, hogy most
mérsékelt-konzervatív feministával van dolgod, mint amilyen te is vagy.
woke progresszív turbó feministával.
gendersemleges emancipált antifeministával.
klasszikus "erős nővel", aki tagadja a genderelméletet.
oportunitista kettősmércés nővel, aki aszerint váltogatja a szerepeit, hogy éppen megfejhető férfiállattal van-e dolga vagy "hú b+" kategóriás álomherceggel.
Esetleg az ez utóbbival felszínes szemlélőnek szintén összekeverhető klasszikus "hódítsd meg, mert az a férfi dolga" típusú visszahúzódó nőies kis mimóza, akiről szintén csak hosszabb ismertség után derül ki, hogy ő alapból ilyen, nem csak egy felvett cukiskodó szerepet játszik.
21
Nem arra reagáltál amit írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!