Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő úgy koptat le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő úgy koptat le egy buliban, hogy “takarodj már anyádba te ocsmányság” akkor miért ne verjem szájba?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel történt ez. 27 vagyok, a csaj 23-24 lehetett. Megkérdeztem hogy meginna-e velem valamit, mellette ott állt még 3 barátnője (hasonló pīcsák). Ez volt a válasz, miután rám nézett, majd röhögtek egy jót. Nagyon vissza kellett fognom magam… és akkor így kezdeményezzen az ember a valóságban, ez már nem az első eset volt…
2022. okt. 8. 21:59
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
0%
Szájba kellett volna verned ott mindenki előtt, hogy a fogát, taknyát, nyálát, vérét kiköpi, akkor ő is egy ocsmányság lenne és nem röhögne!
2022. okt. 9. 18:21
 32/38 anonim ***** válasza:
36%

ÁUCS!!

https://www.youtube.com/watch?v=s2GFfHYx4_o

A kedvenc példám, így kell ezt csinálni, akkor nem ér rá senki sem mosolyogni! Tudom, mert tapasztaltam! 🩸

2022. okt. 9. 18:26
 33/38 anonim ***** válasza:
100%

"Ha nem engedsz az ízlésedből, akkor szokj hozzá."

Mármint magához az elutasításhoz, vagy az ilyen bunkózásokhoz? Mert az elutasítás jogos, de a bunkózás nem jogos és ez külsőtől független. Ha valaki tisztességesen közeledik akkor tisztességet érdemel külsőtől függetlenül még ha elutasítást kap is.

2022. okt. 9. 18:38
 34/38 anonim ***** válasza:
68%

Csak én szoktam azt , hogyha lepattint valaki , akkor saját magban keresem a hibát , minden agresszió nèlkül?

Àm szerintem összetèvesztetted a szolit, a szàrmazàssal, talán majd több eset és megtanulod , hogy milyen nőkhöz ne menj oda, a kis kockás ingedbe meg a csokornyakkendődbe

2022. okt. 9. 18:38
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

Valakik csak az erőszakból értenek, bölcsességből és kedves szóból sosem.

A világ majd megadja nekik a lehetőséget, mert minden ez irányba halad.

2022. okt. 9. 18:43
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

"miért ne verjem szájba"

Mert te megpróbálsz nem az ő szintjére kerülni.

Amúgy ez a stílus, amit ez a lány levágott mifelénk a putriban módi. Te a három diplomáddal miért nem igényes helyen ismerkedsz?

Ez olyan, mintha én elkezdenék ismerkedni félcigó, sörrel a kezükben álló melósokkal, majd felháborodnék, hogy nem az Operába hívnak el...

2022. okt. 10. 15:48
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

#36 vagy a kérdés kamu , vagy debil a kérdező (ez meglepne mèg itt egyàltalàn ez mèg valakit? )

De az is lehet , hogy mindkettő

2022. okt. 10. 16:31
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert akkor ütünk, ha a másik ütött. Ha súlyban megfelelő reakciót keresünk, odabökhetted volna, hogy "proli liba, téged sem neveltek meg otthon, hogy beszélj a másikkal kulturáltan" vagy valami hasonlót.
2022. okt. 11. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!