Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy buliban nehezen nézek az emberek szemébe, abból következhet az, hogy ritkábban fognak oda menni hozzám ismerkedés céljából?
Figyelt kérdés
2022. márc. 8. 02:23
1/5 anonim válasza:
Igen, de hiba lenne ennyire leegyszerűsíteni. Sok összetevőből áll ez.
2/5 anonim válasza:
Ha valaki szimpi, kacsints egyet a szemébe.
3/5 anonim válasza:
Hogyha kihívóan öltözködsz és jól nézel ki, ugyanúgy hozzád fognak menni, csak leginkább azok az emberek, akik mindenkire rászállnak.
4/5 anonim válasza:
Miért nem nézel az emberek szemébe, kérdező?
Ha kényelmetlenül érzed magad emberek között, minek mész buliba?
5/5 anonim válasza:
Igen.
Kell a szemkontaktus. Ez ugyanaz, hogy én sem kezdeményezek olyan pasinál, aki nem veszi fel velem a szemkontaktust. Szerintem a szimpátiát először ezzel tudod kifejezni.
Amúgy 4. válaszoló, sajnos én is ilyen vagyok. Simán lehet, hogy szorongó ember, de szeretne ismerkedni. Én is ezt éltem meg, jártam pszichológushoz, de annyit bántottak régen az emberek, hogy ehhez idő kell, a társaságukat meg igénylem. Nehéz lelki katyvasz ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!