Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzó lehetek egyáltalán bármilyen nő számára, ha lényegében ki sem mozdulok otthonról?
Kirárólag az irodai munkavégzés és vásárlás céljából hagyom el a lakást. Azt leszámítva csak otthon töltöm az időmet. Könyveket olvasok és filmeket nézek.
Tulajdonképpen minden érdeklődésem elveszítettem a külvilág iránt. Valahol a magány, kiégés, önértékelési zavar, önbizalomhiány jellemez.
Vágyom egy társra, de jelen formában ez esélytelen. Azzal is tisztában vagyok, hogy ez magától nem fog megváltozni, de nem tudok kimozdulni ebből a "komfortzónából".
Interneten nem áll szándékomban ismerkedni. Élőben nem tudok. Új társaságban nem megyek és szégyellek pszichológushoz fordulni. Mit lehetne tenni egy ilyen ördögi körben?
"Valahol a magány, kiégés, önértékelési zavar, önbizalomhiány jellemez."
Számomra vonzó lenne, ha döntés kérdése lenne az otthonlét, nem a kiégés és az önbizalomhiány következménye. Én azért nem mozdulok ki túl sokat otthonról, mert élvezem az otthoni tevékenységeket, nem azért, mert nem tudok/nem merek. Ha összejönnél egy ilyen nővel, aki nem szeret sehova járni és megfelelnének neki a négy fal közötti programok, majd a párkapcsolat következményeképp jobban éreznéd magad, javulna az önbecsülésed, és te már szívesebben mennél programokra, akkor mi lesz az otthonülős barátnővel?
MELÓVÁLTÁS.
Olyan meló kell, ahol találkozol emberekkel, esetleg utazol is. területi képviselő, boltos, bérgyilkos, rendőr,...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!