Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiknel könnyebb ismerkedni?
Figyelt kérdés
Apolokent vagy hr-eskent könnyebb ismerkedni?
Gondolok itt a munkaközösségre, emberekre akikkel találkozol nap mint nap stb
2022. márc. 7. 12:07
1/13 anonim válasza:
Sok mindentől függ. Mondjuk fiú vagy lány vagy?
2/13 anonim válasza:
Inkább ne a munkahelyen akarj ismerkedni
3/13 A kérdező kommentje:
Lány
2022. márc. 7. 13:00
4/13 anonim válasza:
Lányként? Teljesen tökmindegy, úgyis lesz valakid ha nem vagy ronda.
5/13 anonim válasza:
Hát izé, eü be dolgoztam, nem jött össze senki, gyakorin meg már becsajozatam, szóval bármi lehet, gyárba is voltam, ott se volt senkim, aztán jött egy velem egy idős vonzó csaj azt 2 hónap aztán már együtt voltunk, de nyilván minél több a lehetőség annál nagyobb az esély.
6/13 anonim válasza:
Legyél hr-es! Ápolóként nem lehet megélni.
7/13 A kérdező kommentje:
6-os, az a tervem amúgy csak ameddig tanulok addig akarok ápolóként dolgozni 😊
2022. márc. 7. 14:21
8/13 anonim válasza:
6. Ajaj, na pedig ott még a gyári munkásoknál is jobban keresnek és ez Magyarország.
9/13 anonim válasza:
Ne munkahelyen akarj ismerkedni.
10/13 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne munkahelyen ismerkedni? Sok barátom ismerősöm tartós kapcsolatban él és a munkahelyen ismerkedtek össze egyrészt, másrészt nem ez a kérdés.
2022. ápr. 7. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!