Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan érdemes nagyon duci,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes nagyon duci, kövér lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

A kérdés komoly!

Az ilyen csajok az eseteim, 160-200 kiló közöttiek. Viszont az a tapasztalatom, hogy nagyjából lehetetlen velük ismerkedni.

Állítólag jóképű vagyok, átlagos testalkatú, viszonylag jól kereső, empatikus, intelligens.

Mégis, tű a szénakazalban...

Van aki hasonló csónakban evez, vagy esetleg valakinek valami "bevált taktikája?"

Esetleg olyan lány, aki szívesen ismerkedne? :')

24F

2022. márc. 6. 09:51
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Jó látni, hogy a 100 kilómmal valakinek túl vékony vagyok. :DD Még ha kamu is a kérdés egy kétperces jó érzést keltett bennem. Ha már más nem.
2022. márc. 6. 10:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem kamu a kérdés!
2022. márc. 6. 10:07
 3/6 anonim ***** válasza:
25%

jaj, rád fekszik ott halsz meg

de miért nem próbálsz vele ugyanúgy ismerkedni, mint a mázsa alattiakkal?

2022. márc. 6. 10:29
 4/6 anonim ***** válasza:
66%

kérdező:

Magasságod súlyod?

Ne akarj nagy különbséggel közeledni hozzájuk mivel nem hisznek neked, kínosnak gondolhatják.

Egyébként jó hogy vállalod az irányultságod.

(ne éreztesd velük, hogy ez a fétised!)

2022. márc. 6. 11:52
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

4. vagyok

A munkahelyemen van 5 hasonló adottságú 18-25 körüli csaj.

(az egyiktől azt hallottam még nem is csókolózott)

2022. márc. 6. 11:54
 6/6 anonim ***** válasza:
96%

Ugyanolyan az ízlésem,mint neked,csak én jóval idősebb vagyok nálad.

Teljesen egyetértek veled,rendkívül nehéz ekkora társat találni.

Az okát igazából nem tudom. Talán nem hiszik el,hogy valaki tényleg vonzónak tartja őket. Sokan magukat sem tudják elfogadni,s bezárkóznak.

Nekem egyszer itt sikerült találnom ekkora nőt,de az már 3 éve volt. Az utóbbi időben nekem sem sikerül.

A Ducitárson próbálkoztam,de ott nincs kiírva testsúly. Tapasztalatom szerint ott max.100-130 kg-os nők vannak.

200 kg-ost találni nagyon nehéz,pedig ez az álmom!

2022. márc. 6. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!