Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merre lenne érdemes horgászni szerető lányokkal ismerkedni?
Több helyen próbálkoztam már de kifelyezetten olyan lányokat akik szeretnek horgászni és a parton rosszalkodni nem igazán találni... Horgász börzén, boltban, parton is...
Egyáltalán a mai világban vannak még ilyen lányok?
Nem, nincsenek.
De kifejezetten örülnek ha a férjük horgászik mert végre elhúz otthonról és kicsit szabadok lehetnek.
A lányok többsége nem szeret horgászni, mert a hal büdös, nyálkás és ugrál össze-vissza. Ráadásul csalinak meg mindenféle undorító kukacokat, büdös kukoricát és hasonlókat kell a horogra tűzni.
Az csak hab a tortán, hogy szex közben, ha megszólal a kapásjelző, leugrik a pasi a lányról és kirohan a sátorból beakasztani. Mert hát erre várt már órák óta, szexelni meg bármikor lehet.
Szerinted hány csajnak ez a vágya?
Én ismerek ilyen lányt. Az exe szerettette meg vele. A halat is szereti. Főleg az ilyen konzerves szószos halat.
Úgy volt hogy majd megtanít horgászni. Végül nem emiatt de vége lett a dolognak. Eltértek a céljaink. Mi folyó közelében élünk. Külön faluban. Szerintem folyó- vagy tómenti településeket kell célozni. Valamint horgászattal kapcsolatos fórumokat, csoportokat keresni. Pl. tök jó ötlet ha horgásztársat keresel. Közben lehet kicsit beszélgetni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!