Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti együtt lennétek egy olyan férfival aki felépülő alkoholista?
Olyannal, aki már több mint két éve nem fogyaszt alkoholt? Aki látogatja a Névtelen Alkoholisták gyűléseit és pszichológushoz is jár?
Aki teljesen új alapokra helyezte az életét, vannak tervei és céljai. Súlyos önbizalomhiányban szenvedek és rettegek a visszautasítástól a problémám miatt. Az emberek többsége meg sem mondaná rólam, ugyanakkor folyton bennem motoszkál.
Kb. egy éve az első randin elmondtam az illető nőnek az igazat és közölte velem, hogy tovább nem akarja folytatni az ismerkedést. Nem szeretnék hazugságban élni és másokat átverni.
Ti hogyan reagálnátok
Nem tudok megbékélni az örök magány gondolatával.Vagy tényleg ezért egy dekektes, selejtes, kerülendő ember vagyok, aki mellett nem szabadna elköteleződni?
Egy hozzám hasonló önbizalomhiányban szenvedő személyre egyáltalán férfiként tudnátok nézni?
Balázs,levetted a neved?
Hanyadik regisztrációd ez már?
Ha nem rakod ki a neved úgy már nem olyan jók a kérdések.
1: "Aki látogatja a Névtelen Alkoholisták gyűléseit és pszichológushoz is jár?"
Nem tattoo valósnak ezek után. DE ne legyen igazam. :)
1. Sejtem, hogy kivel keversz össze, de én nem az a pali vagyok. Ha jól rémlik, ő vidéken él. Én pedig Budapesten.
Köszönöm a válaszoktat. Nagyjából hasonló visszajelzésekre számítottam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!