Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti együtt lennétek egy olyan férfival aki felépülő alkoholista?
Olyannal, aki már több mint két éve nem fogyaszt alkoholt? Aki látogatja a Névtelen Alkoholisták gyűléseit és pszichológushoz is jár?
Aki teljesen új alapokra helyezte az életét, vannak tervei és céljai. Súlyos önbizalomhiányban szenvedek és rettegek a visszautasítástól a problémám miatt. Az emberek többsége meg sem mondaná rólam, ugyanakkor folyton bennem motoszkál.
Kb. egy éve az első randin elmondtam az illető nőnek az igazat és közölte velem, hogy tovább nem akarja folytatni az ismerkedést. Nem szeretnék hazugságban élni és másokat átverni.
Ti hogyan reagálnátok
Nem tudok megbékélni az örök magány gondolatával.Vagy tényleg ezért egy dekektes, selejtes, kerülendő ember vagyok, aki mellett nem szabadna elköteleződni?
Egy hozzám hasonló önbizalomhiányban szenvedő személyre egyáltalán férfiként tudnátok nézni?
Engem nem zavarna, lehetőséget kapna.
Egyébként nem az számít, hogy az itteni noknek ez belefér e,hanem hogy annak az egynek, akivel lenni szeretnél,okes e.
Biztos találsz olyat, aki elfogad így, feladni nem kell.
Én nem lennék kezdenék kapcsolatot ilyen férfival. Anyámnak alkohol problámi voltak. Legjobb barátnőmnek szintén, ő még elvonon is volt, pár évig birta, aztán visszaesett. Ha kicsit meginog lelkileg, visszaesik. Exem apja alkoholista volt. Olyan szinten kiégtem tőlük, hogy nincs,az a pénz, amiért megkockáztatnám, hogy valaha is olyan ember kerüljön az életembe, aki jóban van/volt az alkohollal. Iszonyat idegi és lelki teher!
A,másik, hogy azon, aki valaha masszívan alkoholizált, az hiába szokik le, valahogy akkor is látszik rajta, amiket megélt, a bőrén, hangján nyomot hagy az alkohol.
Tudom, én már talán fóbiás vagyok ebben a témában. De hát ez csak egy vélemény a,sok közük. Biztos találsz magadhoz valót.
Nekem erőteljesen kérdéses lenne.
Biztosan megkérdezném (mivel írtad, hogy az AA-ba is jársz gyűlésekre, illetve terápiára is), hogy előfordult-e a családodban, rájöttél-e mi volt a gyökere/kiváltó oka a problémád kialakulásának, mikor döbbentél rá, hogy ez már komoly függőség, milyen megoldási stratégiával sikerült leküzdened és milyen tevékenységgel töltöd ki azt az időt, amit korábban az ivásra szántál.
Ha jól nézel ki akkor bármilyen szart elfogadnak benned, ha nem akkor folyamatosan kompromisszumot kell kötnöd. Egy bizonyos szint alatt pedig teljesen mindegy milyen a személyiséged nem fognak elfogadni semennyire sem.
Ennyi a nagy titok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!