Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő úgy koptat le egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő úgy koptat le egy buliban, hogy “takarodj már anyádba te ocsmányság” akkor miért ne verjem szájba?

Figyelt kérdés
Tegnap éjjel történt ez. 27 vagyok, a csaj 23-24 lehetett. Megkérdeztem hogy meginna-e velem valamit, mellette ott állt még 3 barátnője (hasonló pīcsák). Ez volt a válasz, miután rám nézett, majd röhögtek egy jót. Nagyon vissza kellett fognom magam… és akkor így kezdeményezzen az ember a valóságban, ez már nem az első eset volt…
2022. okt. 8. 21:59
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%

Neked is baj lehet a toronyba

Gazdasági szak - magas nő arány

Több diploma

Nőd nem volt , de azért szàjbaverted volna. 🙄

2022. okt. 9. 07:07
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem engedsz az ízlésedből, akkor szokj hozzá.
2022. okt. 9. 08:28
 23/38 anonim ***** válasza:
95%

1, diplomás vagy és a reakciód (erőszak) olyan mint egy gyártósoron dolgozó cigánynak? Mint egy prolinak?

2, diplomás vagy és annyi eszed nincs hogy felfogd hogy a mai társkeresés leginkább a külsőségeken múlik? Ezért célirányosan olyan nőknél kellene szerencsét probálnod akivel egy ligában látszol? Szóval ha szemüveges vagy 50 kg vasàggyal együtt , vagy ha 170 cm vagy és 80 kg felett , ne adj isten komolyabb túlsúllyal …. Akkor a vékony menő instás nőket felejtsd el!

2022. okt. 9. 09:15
 24/38 Sunshinedoll ***** válasza:
95%

Mert felnőtt ember vagy és tudod kezelni az érzelmeidet és az indulataidat függetlenül attól, hogy mások hogyan viselkednek veled? Ugye?

Az, hogy ki hogy beszél nem tudod befolyásolni és nem is téged minősít, de az, hogy te ezt hogy kezeled az a te sarad é téged minősít.

2022. okt. 9. 10:02
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

“Eddig a karrierem építettem, 3 diplomám van, de a nők mindig elkerültek. Egyetemen gazdasági szakra jártam, ahol 75-25% volt a nemek aránya a nők javára, de semmi, pedig nagyon sokszor kezdeményeztem, mindhiába. Kezdem azt érezni hogy mindhiába gürcöltem végig 20 évet az iskolapadokban és most a melóhelyen, ha egy nő sem kér belőlem és senkivel se tudom megosztani a gyümölcsét ennek. Bezzeg az állandóan bulizó, dohányos “haverom”, aki egy sz’ros OKJ-t alig bírt megcsinálni, szinte hetente másik csajjal van, igazi instamodellekkel kb.“

Kamu incel story ismét, ne vegyétek komolyan. Valószeg a kérdező életében nem volt egyetemen. A szűz részt elhiszem, valószeg az igaz egyedül.

2022. okt. 9. 10:11
 26/38 Sunshinedoll ***** válasza:
92%

Hihetetlen, hogy egyszer azért mocskolódtok, hogy a nőknek pénz kell meg diplomás pasi meg siker, meg hogy gyúrjon sokat a következő lélegzetvétellel meg azon sírtok, hogy egy általatok semmibe se nézett ismerősötök, akinek se diplomája se esze, és még salátát se eszik, annak nője van.

Akkor most mi az igazság Mi miatt vagytok ma szomorúak/mérgesek? :D

Sikerül eldönteni végre?

Még a végén kiderül, hogy a nők nem annyira felszínesek, mint ti :D

2022. okt. 9. 10:20
 27/38 anonim ***** válasza:
60%

"Hihetetlen, hogy egyszer azért mocskolódtok, hogy a nőknek pénz kell meg diplomás pasi meg siker, meg hogy gyúrjon sokat a következő lélegzetvétellel meg azon sírtok, hogy egy általatok semmibe se nézett ismerősötök, akinek se diplomája se esze, és még salátát se eszik, annak nője van."

Az az igazság, hogy inkább nézik a nők a külsőt, meg azt, hogy hogy kommunikálnak velük, mint a végzettséget. Hiába diploma, műveltség, ha valaki enyhén szólva nem egy adonisz, vagy nem tud beszélgetni a nőkkel, soha a büdös életbe nem lesz barátnője, esetleg olyan aki nem tetszik neki, aminek semmi értelme. Egy suttyó 8 általánost úgy ahogy elvégzett segédmunkásnak is hamarabb lesz barátnője, ha jó képű, mint egy ronda diplomásnak, azt most hagyjuk, hogy a csaj is kb. a suttyóval egy szinten van, a diplomás esetében meg általában az van, hogy a csaj talál vagy 100 másikat, akinek szintén van diplomája és még jól is néz ki mellé és biztos, hogy azt fogja választani, aki jól néz ki, erre felteszem a saját, de inkább a másokon gúnyosan nevető ribik életét. :)

2022. okt. 9. 10:42
 28/38 anonim ***** válasza:
35%

"Egy suttyó 8 általánost úgy ahogy elvégzett segédmunkásnak is hamarabb lesz barátnője, ha jó képű, mint egy ronda diplomásnak, azt most hagyjuk, hogy a csaj is kb. a suttyóval egy szinten van, a diplomás esetében meg általában az van, hogy a csaj talál vagy 100 másikat, akinek szintén van diplomája és még jól is néz ki mellé és biztos, hogy azt fogja választani, aki jól néz ki, erre felteszem a saját, de inkább a másokon gúnyosan nevető ribik életét. :)"

Ez akkor lenne jogos kritika, ha amúgy a "jó kinézet" nem döntés/kemény munka függvénye lenne. :D Nem véletlen hogy nem fogsz találni versenysportoló/sportoló incelt. Valamit valamiért. :D Ha neked a fiatalkorod azzal telt hogy box edzés helyett otthon CS:Go-ztál egy jó pörkölt társaságában, akkor ne akarj modellel az öledben Glenlivetet iszogatni.

2022. okt. 9. 10:53
 29/38 anonim ***** válasza:
95%
Én értem a problémát kérdező. De mi köze van a 3 diplomádnak ahhoz, hogy lesz e párod vagy sem? Gondolom te is elhitted azt a tévhitet, hogy csak a diplomásoknak lehet jó nője, csak a diplomások érnek valamit. Elarulok valamit: az iskolai végzettségnek semmi köze a párkapcsolathoz. Ezt csak a gyk s idióták szokták terjeszteni.
2022. okt. 9. 11:31
 30/38 Laylah ***** válasza:
100%
Sok mindent leírtak már előttem, ami eszembe jutott nekem is, de ezt az egyet nem: nézd a jó oldalát, ebből a prosztó viselkedésből egyből látod, hogy mitől mentetted meg magad. Nem kellett rá energiát, időt meg pénzt pazarolni, hogy kiderüljön, milyen is az illető.
2022. okt. 9. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!