Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szoktatok csajozni buliban?
Unblock? Unblock yourself. :D
El bloc lesz az.
Positináld magad a hölgyleány elé menő bőr jacketben és Ray Ban napszemüvegben, kezedben egy pohár chardonnay borral, mérd végig a csajszikát, nyald meg az ajkad, és közöld zengő acousticájú baritone hangozatban:
- Egy magadfajta sexy cica csakis nekem dorombol,
Azt is megengedem neked, hogy igyál a boromból!
Na, hogy legyen 1 értelmes válasz is leírom, hogy én, hogy szoktam.
Első lépésként szalonspiccesre iszom magam. Nem részegre, hogy magamnál legyek, viszont elég ittasra, hogy a tánc vagy szövegelés ne okozzon gondot. Bemegyek a tánctérre és elkezdek táncolni, közben felmérem a terepet, hogy van-e olyan hölgy aki tetszene. Ha van, próbálom vele a szemkontaktust felvenni. Ha ez is megvan és kölcsönös szemezés megy, akkor szépen elkezdek felé közeledni, de nem rohanom le. Szóval már ott vagyok mellette, óvatosan megérintem a derekát vagy csípőjét. Jobb esetben felém fordul, utána bemutatkozok neki és ha nem hajt el, akkor elkezdünk táncolni először komfortzónán kívül de elég közel ahhoz, hogy ne csapja le más a kezemről. Utána feldobom, hogy igyunk valamit és menjünk egy asztalhoz vagy dohányzóba, ha cigizik. Közben természetesen alap dolgokat kérdezek tőle pl.: kikkel jött, mit dolgozik/tanul,hány éves,stb... Utána visszamegyünk táncolni, de ott már komfortzónán belül próbálok kerülni. Ha már egy ideje táncolunk és érzem a vonzalmat és ad jeleket, akkor mehet az összesimulós tánc. Ha annyira jó vagy nála, hogy jöhetne a csók, akkor én nekem az a tapasztalatom, hogy ne kezdeményezd. Hajolj közel a szájához, de hagyd, hogy ő csókoljon meg. Szerintem szeretik a nők, ha kicsit így húzzák az agyukat. Ha ez megvolt, akkor kettő dolog jöhet. Vagy táncoltok és iszogattok tovább közben beszélgettek, elérhetőséget cseréltek. A másik, hogy feldobod, hogy folytassátok a szórakozást nálad, ha van helyed. Kb. ez az én technikám.
26/F
"Szóval már ott vagyok mellette, óvatosan megérintem a derekát vagy csípőjét. "
Ez valami incel taktika, egy ismeretlen csajnak, akivel egy szót sem beszéltél, egyből a személyes szférájába tolakodni, és a csípőjét fogdosni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!