Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő úgy koptat le egy buliban, hogy “takarodj már
anyádba te ocsmányság” akkor miért ne verjem szájba?
Most biztos sok beszólást fogsz kapni ezért a kérdésért de egy udvarias kérdést tettél fel neki mire ő full megalázó volt. Megérdemelné, ha kapna érte, az hétszentség. Lehetne nemet mondani9 anélkül is, hogy a másikat megalázza.
2022. okt. 8. 22:06
Nőként mondom, hogy néhány nő normálisan viselkedni nem tud...
Ha nem szeretne tőled, semmit normálisan utasítson vissza ha már te normálisan kezdeményeztél!
2022. okt. 8. 22:09
3/38 A kérdező kommentje:
Nem egy alkalommal szembesültem már hasonló jellegű visszautasítással. 27 vagyok, szűz minden értelemben. Eddig a karrierem építettem, 3 diplomám van, de a nők mindig elkerültek. Egyetemen gazdasági szakra jártam, ahol 75-25% volt a nemek aránya a nők javára, de semmi, pedig nagyon sokszor kezdeményeztem, mindhiába. Kezdem azt érezni hogy mindhiába gürcöltem végig 20 évet az iskolapadokban és most a melóhelyen, ha egy nő sem kér belőlem és senkivel se tudom megosztani a gyümölcsét ennek. Bezzeg az állandóan bulizó, dohányos “haverom”, aki egy sz’ros OKJ-t alig bírt megcsinálni, szinte hetente másik csajjal van, igazi instamodellekkel kb.
Àtlag Józska odament a stílusa alapján C típusú insta pitsàhoz.
Szerintem te saját magadat verted szàjba a zsánereddel, normális nő biztos nem így reagàlt volna.
Majd talán pár beszólás után rájössz...
2022. okt. 8. 22:13
Azért, mert minek, mit érsz el vele? Nem a lányt akarom mentegetni, nyilván bunkó és megalázó volt. De én speciel hiszek abban, hogy ilyenkor se a fizikai erőszak lenne a megoldás, hanem helyzettől függően vagy visszaszólsz, vagy odébbállsz. És nem(csak) azért, mert "nőt nem ütünk meg", hanem mert bunkó férfi esetében sem a szájbaverés kéne, hogy legyen az alap reakció.
Amúgy sajnálom, hogy ez történt veled.
2022. okt. 8. 22:14
6/38 A kérdező kommentje:
Tény, nem vagyok egy görög isten. De az ízlésemből nem engedek.
Egyrészt igazad van, másrészt lehet túl magasan van az elvárásod a külsődhöz képest!
2022. okt. 8. 22:17
Hülye! Szép, normális, tanult csajok is léteznek. Az instapicsát, úgy értette a válaszadó, hogy max a szépségét tudja felmutatni a riban-c, de többet nem. Ha qrvázni akarsz célirányosan tedd. Az istapicsa időpazarlás.
2022. okt. 8. 22:20
Egyébként engem sosem utasított el ilyen durván nő, tehát konkrétan ezt nem éltem át de magából a kérdésből ordít, hogy ilyen tipikus hülye pitsa aki nagyon nagyra van magával, ráadásul leszarja ha a másikat bántja. Én ha konkrétan ilyen helyzetben lennék tán adnék is neki egy akkora pofont, amit soha sem felejtene el. Hogyha pedig egy másik pasi emiatt nekem jönne, akkor annak is. 10 éve járok konditerembe, nem félnék egy disco bunyótól.
2022. okt. 8. 22:20
11 inkább a hatósági eljárástól féljél. VAgy hiányzik neked a priusz, te nagylegény?
2022. okt. 8. 22:22
Kapcsolódó kérdések: