Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfit akit még pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfit akit még pár prosti is elküldött , hogy nem vállalja annak mennyi esélye van a társkeresés során?

Figyelt kérdés
36 éves férfi, 140 kg , kvázi neckbeard kinézet , de nem teljesen elhanyagolt, van munkahely és szoktam fürdeni is , csak ápolatlannak tünhet a külsőm az elhízás és a szakáll miatt
2022. okt. 3. 15:59
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
45%

28

+ vicces anekdota

A doki akihez járt, ijesztgette, hogy nem éri meg a 60 évet, ezen poénkodott, viccelődött a kedves doktorbácsi. "Bezzeg én!" felkiáltásokkal, mert ő de szép vékony.

A végeredmény, hogy a doki tényleg nem érte meg nagyapám 60 évét a sok ciginek köszönhetően...

2022. okt. 3. 18:08
 32/54 anonim ***** válasza:
100%
a prosti se hülye. Ráfekszel a 140kg-dal és megfullad alattad.
2022. okt. 3. 18:33
 33/54 A kérdező kommentje:

Egy magas, kigyúrt férfi simán van 140 kg , azalatt is megfullad? Illetve nem ráfekszek, nem tudom szexeltél e már de ez nem a kicsi a rakás játék.

A ráfekvéshez legközelebbi dolog a misszionárius póz de azt nem is szeretem és nem is erőltetném nyilván , lovaglás és kutya póz, semmi nem érződik a súlyomból

2022. okt. 3. 18:39
 34/54 anonim ***** válasza:
100%
#31 Persze, ezért írtam, hogy kivételek mindig vannak. Ha már a dohányzást említed a szomszédasszonyom meg 90 múlt és ebből 75 évet masszív láncdohányosként leélt már. Tényleg undorító, mikor egy nő gyújt és dob egésznap. Pedig aztán a régi időkben a talpas cigik... De ilyen, hogy az ő szervezete nem rákosodott el ennyi idő alatt az nagyon ritka, mintahogy az elhízott és magas kor is (jó az talán nem olyan ritka, mint az én példám).
2022. okt. 3. 18:40
 35/54 anonim ***** válasza:
100%
#30 De nem írtad mennyi cm vagy...nyílván egy 2 méteres 140 kg-os ember mást mutat, mint egy 165 cm-es 140 kg-os.
2022. okt. 3. 18:42
 36/54 anonim ***** válasza:
100%

Dr. Rencz Rita

Én azért mentem el hozza, mert semmit nem ettem szinte, és mégis híztam! (Kiderült, hogy nagyon súlyos hormon problémáim vannak) ez mondjuk nem gátolt sem abban, hogy egészségesen etkezzek, sem pedig abban, hogy sportoljak! Amint kaptam gyógyszert, magától lement a brutális 100kg feletti sulyfelesleg. Viszont, képzeld, SENKIT a VILÁGON nem érdekelt, hogy miert vagyok túlsulyos! Mert egyszerüen az nem vonzó egyetlen férfi számára sem...ahogy neked sem egy duci nő..vagy egy nem szép nő! 8 évig igy éltem...

Tudod...irigylem azokat az embereket, akik sportal, meg egészséges etkezéssel le tudtak fogyni! Ez nem teljesitmény! Majd akkor szólj, és akkor sirj, ha alig eszel, a súlyfelesleggel való sportolás pedig szétbaszta az izületeidet! Majd akkor sajnállak....most inkabb szánlak

2022. okt. 3. 18:42
 37/54 A kérdező kommentje:

Ha te 8 évet vártál, hogy rájöjj, hogy kevés evéssel meg mozgással nem fogysz vagy még hízol is és ott valami gond van ahhoz csak gratulálni tudok, ilyen nő nekem nem kéne mert buta , buta nőt csak akkor fogadnék el ha mondjuk 10/10 kinézete van , de annak meg én nem kellenék

2022. okt. 3. 18:49
 38/54 anonim ***** válasza:
100%
Milyen magas vagy?
2022. okt. 3. 19:04
 39/54 anonim ***** válasza:
100%
Na, még hímsoviniszta is vagy?
2022. okt. 3. 19:05
 40/54 anonim ***** válasza:
100%

Ne nyavalyogjál, hanem foggyál lefele. A problémád ismert, de sajnos így jártál:

https://www.youtube.com/watch?v=_zO2wFkl46g

2022. okt. 3. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!