Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfit akit még pár prosti is elküldött , hogy nem vállalja annak mennyi esélye van a társkeresés során?
Ez olyan mintha azt dicsérnéd aki beleszületett a gazdaságba semmit nem tett érte, de látod milyen szép Ferrarival jár, te bezzeg a suzukival te lusta disznó

Én is imádok enni. De elég ránéznem a kajára és felszedtem 5 kgt.
Na puff. A megoldás, odafigyelek arra mit eszek, és egy hónapban van 3 4 olyan nap amikor viszont had szóljon. És láss csodát, tartom a súlyom és nem is vonok meg magamtól mindent.

"már levetkőztem és akkor mondta h bocsi mégse szóval nem ezekkel volt a gond csak gondolom látta hogy kövér vagyok és megijedt"
b+ ember a kérdésedben azt írod, hogy 140 kg vagy, majd a hozzászólásodban azt , amit bemásoltam. Egy 140 kg-os embernek nem kell levetkőznie, hogy lássák, hogy dagadt...valami más volt ott a probléma, higiénia lehetett.
Nyugalmi állapotban elég kicsi a pöcsöm és ugye van elég sok zsír is körülette meg szőr szóval lehet azért ilyedt meg de ingerlésre szépen kinyúlik

Az életed nagyobbik fele még hátra van. Ne add fel!
Most lehet nagyon lent vagy és kilátástalannak tűnik a helyzeted, de korántsem végleges. Nyilván baromság, hogy itt sokan elküldenek edzeni, meg borotválkozni. Inkább elmélkedj azon mi okozta ezt az állapotot és hogyan tudnád megoldani vagy kérj segítséget.

Magyarul igénytelen vagy - a kövérség AZ -, és csodálkozol, hogy elküldenek?
Bocs, én sem kockáztatnám meg, hogy a 140 kg-s fószer szívrohamot kapjon, miközben éppen PRÓBÁL megdgni.

36 évesen extrém módon elhízottan azt mondod több van neki vissza , mint ami elment? Tehát gyakorlatilag, akkor még minimum 37 év áll elötte, ami alapból 73 éves ember. Nem akarom elkeseríteni, de nem sok extrém túlsúlyos embert látsz 70+-osan. Legyen úgy, ahogy jósoltad neki, meg kivételek mindig vannak...ha nem változtat az életén elkell fogadni, hogy innen már csak lejjebb lesz és egyre jobban fog hízni. Fejben kell eldönteni a változást és véghez vinni nem mondom, hogy könnyű út, mert bizony évek megvonása lenne számára, de talán 40 éves korára elérhetné újra a normális testsúlyt. Csak ugye könnyebb enni meg ráfogni, hogy genetikailag vagyok kövér stb. Amúgy vannak tényleg genetikailag kövér emberek, ahol az egész család kövér. Én azt vettem észre, hogy régi időkben csak az volt kövér a 80-as évekbe, aki örökölte szüleitől, mivel sokkal aktívabb életet éltek a gyerekek egésznap futkozás a labda után meg nyomulás az utcán reggeltől estig, egyszerűen nem volt esélye senkinek elhízni, aki alapból nem volt dagadt gyerek, míg a mai világban akkora a punnyadás a gyerekek számára, hogy minden 2. kisgyerek duci majdnem.

28.
Megérhet a nagyon kövér ember magas életkort. Nagyatyám is +180 volt szinte végig és megérte a 80 évet, tudott menni, erős is volt még. Az öregek mondjuk csontvázakká aszalódnak egy idő után, főleg a cujka nagy barátai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!