Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, akik drogoznak, társkereséskor miért tagadjátok le? S miért nem drogoző nőknél próbálkoztok?
szia,
én mostanában nem drogozom, de egy időben nagyon, szinte pár naponta használtam könnyebb drogot. Szerintem ez nem olyan dolog sok esetben ami kizáró kellene, hogy legyen. Főleg nem egy mdma esetében.
De én pl nem próbálkozom senkinél mert veszett üggy bármi is.
Amikor ismerkedéskor a nő kijelenti h drog fogyasztó nem kelk neki. Ennek ellenére eltitkoljátok, tagadjátok. Összejöttök, majd előbb-utóbb kiderül, s megy a szétmenetel. Minek ezeket a fölösleges köröket megtenni?
Miért nem kezdetek olyan nőkkel akik szintén drog fogyasztók, s élvezzétek a tudatotok módosított változatát?
A társkeresőkön a nők legalább fele drogos, csak legális drogokat fogyaszt.
Alig van olyan, aki bejelöli a dohányzáshoz és az alkoholhoz való viszonyát is, és mindkettővel elutasító.
Pedig van több fokozat is, de inkább nem jelölnek be semmit, hogy a szűrőkön ne essenek ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!