Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfit akit még pár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfit akit még pár prosti is elküldött , hogy nem vállalja annak mennyi esélye van a társkeresés során?

Figyelt kérdés
36 éves férfi, 140 kg , kvázi neckbeard kinézet , de nem teljesen elhanyagolt, van munkahely és szoktam fürdeni is , csak ápolatlannak tünhet a külsőm az elhízás és a szakáll miatt
2022. okt. 3. 15:59
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem állsz neki fogyózni, kérdező?
2022. okt. 3. 16:01
 2/54 A kérdező kommentje:

Szeretek enni az az egyetlen öröm ami ér szinte így, hogy már 10-en éve szóba sem állnak velem a nők, nyilván nem voltam mindig ekkora szép lassan szedtem fel az évek során, 22 évesen még 75 kg is voltam

Többször megpróbáltam a fogyót még ilyen 25 évesen volt is , hogy amit felszedtem akkor 20-at azt le is dobtam, de aztán beindult a dolog és egyre nagyobb lettem , illetve fiatal korom óta nehezen bírtam az éhséget , ha kicsit is éhes voltam egyből szédelgés, rosszullét így nagyon nehéz kibírnom, hogy ne egyek, régebben is inkább a sportolással kompenzáltam de az már nem jöhet szóba ekkora súllyal , meg legalább 2 éve kellene, hogy bármi változzon de sajnos kilátástalannak érzem a társkeresést már , főleg, hogy még prosti is volt aki elküldött , így nehéz lenne feladni az egyetlen örömforrásom is hónapokig vagy évekig a bizonytalan reményében

2022. okt. 3. 16:06
 3/54 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem jobb, ha nem erőlteted a csajozást. Se a hozzáállásod, se a külsőd nem vonzó.
2022. okt. 3. 16:11
 4/54 anonim ***** válasza:
87%

Ha már a prosti is elküld...

Nem kéne beretválkozni, meg lefürödni előtte?

2022. okt. 3. 16:16
 5/54 anonim ***** válasza:
100%
#2: hát akkor lényegében te magad gondoskodsz arról, hogy tényleg ez maradjon az egyetlen örömforrásod. Tehát te vagy, aki így döntöttél.
2022. okt. 3. 16:17
 6/54 A kérdező kommentje:

Lefürödtem előtte nyilván, és nem vagyok büdös ha felveszek friss ruhát, parfüm , stb.

A szakállam is 1 hete nyírtam meg általába 3-4 havonta nyúlok hozzá, szóval éppen le volt normálisra vágva , már levetkőztem és akkor mondta h bocsi mégse szóval nem ezekkel volt a gond csak gondolom látta hogy kövér vagyok és megijedt , mondtam neki hogy akkor csak verje ki de azt se akarta mert hogy nem akar így pénzt elkérni, de hát nyilván kamu volt

2022. okt. 3. 16:20
 7/54 anonim ***** válasza:
97%
És te is elfogadnak duci nőt?
2022. okt. 3. 16:26
 8/54 anonim ***** válasza:
100%

A szakáll lehet ápolt, az nem az igénytelenség jele.

Viszont ha a prosti is elküld ott már bajok vannak, hacsak nem luxuskurvához akartál menni.

De nem is értelek. Mert ezek a tulajdonságok simán változtathatóak. Elhiszem hogy szeretsz enni, viszont fogyással sokkal több energiád lenne, nem rombolod az egészségedet. Én nem a párkeresés miatt hanem saját magam miatt fogynék le. Ha már egy 40 kg lemegy, az nagyon látványos lesz.

2022. okt. 3. 16:31
 9/54 anonim ***** válasza:
11%

Olyan orszagban kell prostizni, ahol nem ilyen valogatosak.... Mar ha van gyomrod hozza.....

38F incel

2022. okt. 3. 16:32
 10/54 anonim ***** válasza:
78%
Kifogás, kifogás, kifogás... jelen állapotodban lúzer vagy. Nem kell, hogy így legyen, te magad tudsz változtatni rajta. Nincs DE. Kussolj és csináld.
2022. okt. 3. 16:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!