Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párra találni striákkal?
Szörnyen érzem magam, az utóbbi években sajnos meghíztam. Nem vagyok rá büszke, de a rendszertelen ülőmunka (nappal és éjjel is dolgozom) nincs jó hatással ezekre a dolgokra.
Sajnos a bőrömnek nem tetszett a hirtelen hízásom... Nagyon csúnya a hasam tele van bőr repedésekkel.
Undorítónak találom... Félek ismerkedni, mert ha valakit megkedvelek és ez miatt elutasít, akkor valószínűleg végleg összetörnék és feladnám. Jobb kétségbe esve reménykedni, mint reményvesztve feladni.
Nem akarom feladni, gyereket szeretnék, családot.
De nem vagyok biztos benne, hogy valaha valóra válhat a vágyam...
Girl, az a pasi, aki emiatt elutasít nem érdemel meg. Több vagy egy darab húsnál. És senki nem tökéletes. Ennyi erővel ha szülsz neki egy gyereket utána ott fog hagyni? Merthogy azután lesznek valószínűleg striáid még rendesen.
Legyél inkább magaddal szemben elfogadóbb.
Fugg attol h mennyi az a meghizas.
De osszessegeben tuti talasz, valakit biztos, itt a problema mindig azon van h neked is bejon e majd az illeto.
Striaja meg sokunknak van. En nem voltam soha kover, csaka normal sulyom helyett +5-6kg-val tobb voltam, aztan ennyitol strias lett a a combom. Nem durva azt megjegyzem, viszont engem ez sose zavart kifejezetten. Megesik mindenkivel. Engem a narncsbor zavar nagyon. Viszont koliban lattam parszor szobatarsam segget, combjat, nalam fenyevekkel narancsborosebb volt.....es tudod ki kettonk kozul a szingli? ..en.🙂 neki osszejott mindig egy pasi, igaz o nem kover, de szamomra a narancsbore brutalis volt....magamon undorodok tole, hat meg az ovet latva. Na szovak, ami a lenyeg, nem ez szamit. Inkabb azt nezd h te nem tetszel igy magadnak, es ezt kivetited ezekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!