1 hónap alatt, hogy lett tele fehér striákkal a fenekem?
Híztam kb. 2 kg-ot, nem vagyok terhes... Teljesen szét van szakadva a bőr, eddig egy striám sem volt, még decemberben sem... Semmi... Pedig nem vagyok kövér.
Az ilyen krémek, olajok érnek valamit őszintén? Vannak itthon, anno megelőzésre vettem, de csak a cellulitiszre használgattam... A combom is tiszta narancsbőr, de az 2 éve kezdődött. Kicsit meghíztam ezen a területen.
Hát nem valószínű hogy december óta lettek.
Ha fehér, akkor régebb óta ott van. Ha kb 1 hónapja kezdődött volna, akkor lilás színű lenne.
Nem csak hízás és terhesség miatt alakul ki.
Örökletes is lehet, illetve növekedés is okozhatja.
Az olajok a megelőzésre jók, hogy több ne legyen. Kialakult striára nincs gyógyír.
Cellulitisz?
Nem cellitre gondolsz? Nagyon nem mindegy ám. Sajnos hibásan van a köznyelvben.
A cellulitisz a cellulittel szemben a bőr legalsó rétegének (a bőraljának) a gyulladásos állapota, amely általában bakteriális eredetű. A fertőzés érintheti az irharéteget is és a kötőszöveti résekbe is beterjedhet.
Narancsbőr na xD
Egyébként pedig potn emlékszem decemberben rakta ki az egyik influencer a striáit, akkor átnéztem magam és rajtam nem volt egy darab sem...
Lehet hogy ott voltak akkor is.
Lehetetlen hogy ilyen gyorsan kihalványodjon. Ha csak nem használtál valamilyen olyan kozmetikumot, ami gyorsítja a halványodását.
Egyébbként nincs mit szégyelni rajta.
Majdnem minden nőnek van, sőőőt sok férfinek is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!