Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem párra találni striákkal?
Szörnyen érzem magam, az utóbbi években sajnos meghíztam. Nem vagyok rá büszke, de a rendszertelen ülőmunka (nappal és éjjel is dolgozom) nincs jó hatással ezekre a dolgokra.
Sajnos a bőrömnek nem tetszett a hirtelen hízásom... Nagyon csúnya a hasam tele van bőr repedésekkel.
Undorítónak találom... Félek ismerkedni, mert ha valakit megkedvelek és ez miatt elutasít, akkor valószínűleg végleg összetörnék és feladnám. Jobb kétségbe esve reménykedni, mint reményvesztve feladni.
Nem akarom feladni, gyereket szeretnék, családot.
De nem vagyok biztos benne, hogy valaha valóra válhat a vágyam...
Nekem volt nagyon sportos és jóképű párom, a háta tiszta stria volt, mert tiniként hirtelen nyúlt meg. Szépnek nem szép (rajtam szerencsére nincs, mindig vékony lány voltam), de egyáltalán nem kizáró ok, a legtöbb emberen van stria. Emiatt felesleges idegeskedni.
Én inkább az elhízással kezdenék valamit a helyedben.
Semmi koze ulomunkahoz.
Egyszeruen tobbet ettel es alig mozogtal.
"Szörnyen érzem magam, az utóbbi években sajnos meghíztam."
Ha ezt férfiként írtad volna le megkaptad volna, hogy ne akarj csinos barátnőt dagadtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!