Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya nő vagyok, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya nő vagyok, soha nem tetszettem senkinek. Lassan 30 leszek. Van még esélyem párt találni, vagy nekem már lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés

Röviden: Sokat bántottak a kinézetem miatt, de ennek ellenére nem zárkóztam be. 18 éves korom óta járok "bulizni", társaságba, vannak barátaim mindkét nemből, mindig volt valamennyi szociális életem, jártam egyetemre (pontosabban most is járok levelezőre), és bár jelenleg home office-ban vagyok, diákként dolgoztam több helyen is. Próbáltam ismerkedni élőben programokon, kocsmában, munkahelyen, csoporttársakkal, valamint a neten is, lényegében nulla sikerrel.

Van még bármi remény?

2022. okt. 3. 13:28
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
24%
Szia. Szex nem hiányzik? Én bármikor kinyalnálak pl
2022. okt. 4. 18:19
 32/43 anonim ***** válasza:
95%

Egyebekent most jutott eszembe a kérdés kapcsán 2 volt osztálytársam…. Iszonyatosan borzalmasan néznek ki mind a ketten. 10/-10 kategóriasok…. Fogalmam sincs hogy az ilyen nők hogy randiznak vagy hogy találnak bármilyen férfit maguknak

Kövérek, egyik rosszabb mint a másik

Az egyiknek már gyereke van, a másik házas… mondjuk a pasik is olyanok mint ok

Náluk biztosan nem vagy rosszabb vagy ha igen akkor már tényleg torz lennél

2022. okt. 4. 19:14
 33/43 anonim ***** válasza:
73%

Van remény persze. Sőt. Jólelkű nőnek nézel ki, sok férfi van esetleg kisebb fogyatékossággal, akiknek kincs lehetnél.

Lehetsz is.

Ne hallgassál a sok negatív megjegyzésre. Szégyen ami egyesek művelnek itt.

2022. okt. 4. 20:47
 34/43 anonim ***** válasza:
20%
31-es: Mint a lecsós fazekat? :D
2022. okt. 5. 00:33
 35/43 anonim ***** válasza:
14%

"Szia. Szex nem hiányzik? Én bármikor kinyalnálak pl"

xD

2022. okt. 6. 09:35
 36/43 anonim ***** válasza:
56%

mindegyik tetszik a linkelt nők közül talán a full izmos nem annyira megmerem kockáztatni hogy vele nem szívesen jönnék össze.

Ronda srác

2022. okt. 8. 17:42
 37/43 anonim ***** válasza:

egyértelműen van.

Te adnál esélyt egy átlag alatti pasinak?

2022. okt. 8. 17:53
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nincs.

Onnan tudom,hogy én is ilyen vagyok.

25 leszek lassan,nem konkrétan csúnyának mondanám magam szimplán átlagosnak,amivel már kb csúnya leszek,mert nem felelek meg a mai szépségideálnak.Sose kezdeményeztek nálam,a plátói szerelmek voltak csak.Pár év után társkeresőn udvarolt egy srác,mondanom sem kell ő volt kb a szintemnek megfelelő.Megpróbáltuk,hiába volt tőlem vagy 15 centivel alacsonyabb,meg vékonyka.

Sose tudtam vonzódni hozzá,ő a jobb nőket nézte,én pedig azokat a férfiakat,akik nekem tetszettek reménytelenül.Aztán a végén nem tartott elég merésznek,abba is hagytuk az egészet,mert egyszerűen nem tudtunk egymáshoz vonzódni.

Ezt csak azért írom,hogy hiába mondják adjad le a szintet,ki az Isten garantálja,hogy vonzódni fogtok egymáshoz,csak mert egyikötőknek sem előnyös a külseje? Teljesek felesleges ilyen kapcsolatokba belemenni,mert sose lesz igaz vonzalom.Ettől sokkal jobb már az egyedüllét is.

2022. nov. 6. 00:50
 39/43 anonim ***** válasza:
100%

38

Nekem pl sok olyan nő tetszik akire mások a ronda jelzőt használják,én viszont nem is értem miért. Viszont én tényleg ronda alacsony mackósabb pasi vagyok,ezért már nem is próbálkozom illetve nagyon ritkán azt is csak megerősítésként. Köszönöm hogy végre nem azzal jön egy nő hogy jaj még a ronda pasiknak sem kellek stb. Ez teljesen korrekt hozzá szólás,és tapasztalaton is alapul. Nem mondom hogy örülök ennek a tapasztalatodnak mert valahol mélyen legbelül reménykedtem hát ha találok egy olyan lányt akivel lehetne valami de ez is megerősítésként szolgál.

Minden jót neked!

2022. nov. 6. 12:50
 40/43 anonim ***** válasza:
52%

#39: Az előtted válaszoló megadta a választ. Nekem is tetszik sok rondának tartott nő, de hiába. Hiába húzok akár mindenkit is jobbra Tinderen is, az se segít, ha én nem tetszek a másiknak. Látod, hiába próbálják meg. Érzi azt egy férfi is, aki nem prostituáltakon szocializálódott, hogy nincs meg a vonzalom. Hogy csak erőlteti a csaj, mert jó lenne már valaki, de valójában nem rád vágyik.

Férfiként ez külső terén ritka. Személyiség terén szokott inkább ilyesmi lenni. Például szex után jössz rá, hogy gyerekes anyuka és mit vállaltál. Vagy simán csak gyereket akar, amikor te nem. Vagy nem szopott jól, viszont ragaszkodik hozzád és még megcsalni sem fogod tudni olyannal, aki jól szopik és így élj majd le vele éveket, évtizedeket. Hogy az anyós már most belefolyik az életetekbe, mi lesz ha összeköltöztök.

Nekünk annyival könnyebb, hogy "igénytelenek" vagyunk. A női nem teljes palettáját lefedi a férfiízlés. A nők a szépítkezést is önmaguk miatt és a páváskodás miatt csinálják, nem azért, mert a férfi elvárná. Mármint az, aki nem pózolni akar a nőjével.

2022. nov. 13. 12:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!