Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon csúnya nő vagyok, soha nem tetszettem senkinek. Lassan 30 leszek. Van még esélyem párt találni, vagy nekem már lefőtt a kávé?
Röviden: Sokat bántottak a kinézetem miatt, de ennek ellenére nem zárkóztam be. 18 éves korom óta járok "bulizni", társaságba, vannak barátaim mindkét nemből, mindig volt valamennyi szociális életem, jártam egyetemre (pontosabban most is járok levelezőre), és bár jelenleg home office-ban vagyok, diákként dolgoztam több helyen is. Próbáltam ismerkedni élőben programokon, kocsmában, munkahelyen, csoporttársakkal, valamint a neten is, lényegében nulla sikerrel.
Van még bármi remény?
Nincs csúnya nő.
Írom, mint férfi.
Én egy 40 éves férfi vagyok, sosem volt még kapcsolatom, nem vagyok egy Adonis.
Szóval nyugi, bármi lehetséges.
#14, én amúgy nem értem ezt a dumát, hogy a férfiak mennyire nagyon kritikusak a nők külsejét illetően. Konkrétan csak annyi az elvárása a férfiak 99,9%-ának, hogy a nő ne legyen egészségtelen mértékben elhízva. Ennyi. Sok oldalon látom ezt a szöveget, hogy a férfiak igényei óriásiak, de soha, egyetlen férfival nem találkoztam, akinek ne csak ennyi lett volna az elvárása külső tekintetében, hogy ne legyen a nő egészségtelenül elhízva. Mondjuk én magam sportos vagyok és ebből kifolyólag ilyen közegben is mozgok, tehát lehet ezért látok csak ilyen férfiakat. De még ők se várják el a sportosságot, tényleg csak annyit, hogy ne legyen egészségtelenül túlsúlyos.
Szóval eskü nem értem, hogy honnan ered ez a tévhit, hogy a férfiaknak óriási igényeik vannak. Biztos van ilyen is, de, hogy a többség nem ilyen, az tapasztalataim szerint 100%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!