Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire csúnya nő lennék?
Már közel egy éve egyedülálló vagyok. Társkeresőn ismerkedtem, kép nélkül.
Mindenki szimpatikusnak talált addig amíg fotót nem küldtem magamról.
Az első srác napokig nem jelentkezett.
A második közölte, hogy nem egymást keressük.
A harmadik a fotó után rögtön letiltott.
A negyedik egy másik nővel költözött össze pár nappal később, ráadásul ott a nőnek van két gyereke.
Az ötödikkel még a fotóig sem jutottam, pár nap múlva eltűnt.
Ezen kívül már csak olyanok voltak akiket személyesen ismerek. Az egyik alkoholista, a másik meg közmunkás és csak szexkapcsolatot akart.
Egy pasi van, de vele barátok lettünk, napi szinten beszélgetünk, mindketten szinglik vagyunk. Ő azt mondta, hogy az önbizalmammal vannak gondok. De ezek után félek ismerkedni.
Tényleg ez az én szintem, a lecsúszott, alkoholista közmunkások?
34 éves vagyok, alacsony, vékony, hosszú hajú. De ezek alapján valószínűleg tényleg csúnya vagyok, egy párkapcsolatom volt eddig, 15 évig tartott.
Látni kéne mit lehetne kihozni az arcodból. Sminkkel csodákat lehet művelni!!! A fogazatod rendben van?
Ha nem vagy elhízva és nőiesen öltözködsz, akkor szerintem találsz párt, csak kitartónak kell lenni!
"Társkeresőn ismerkedtem, kép nélkül."
ez mindent elárul. Bocs, de ha legalább 1 képet nem mersz felvállalni, mégis mit vársz cserébe? Az életbe amit beleraksz, azt kapod vissza
Én évek óta fent vagyok ezeken a társkeresőkön és van vagy 150 párom, de talán 1,2 alkalmat leszámítva sosem kezdtem bele az ismerkedésbe. Akkor is max 1-2 mondatot váltottunk. Afféle egósimogatásra használom. Kíváncsiságból van. Szerintem sokan nem veszik komolyan ahogy én sem.
Viszont azt jelezném hogy akiről nincs kép azt elvből balra húzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!