Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire csúnya nő lennék?

Figyelt kérdés

Már közel egy éve egyedülálló vagyok. Társkeresőn ismerkedtem, kép nélkül.

Mindenki szimpatikusnak talált addig amíg fotót nem küldtem magamról.

Az első srác napokig nem jelentkezett.

A második közölte, hogy nem egymást keressük.

A harmadik a fotó után rögtön letiltott.

A negyedik egy másik nővel költözött össze pár nappal később, ráadásul ott a nőnek van két gyereke.

Az ötödikkel még a fotóig sem jutottam, pár nap múlva eltűnt.

Ezen kívül már csak olyanok voltak akiket személyesen ismerek. Az egyik alkoholista, a másik meg közmunkás és csak szexkapcsolatot akart.

Egy pasi van, de vele barátok lettünk, napi szinten beszélgetünk, mindketten szinglik vagyunk. Ő azt mondta, hogy az önbizalmammal vannak gondok. De ezek után félek ismerkedni.

Tényleg ez az én szintem, a lecsúszott, alkoholista közmunkások?

34 éves vagyok, alacsony, vékony, hosszú hajú. De ezek alapján valószínűleg tényleg csúnya vagyok, egy párkapcsolatom volt eddig, 15 évig tartott.

2021. szept. 29. 13:14
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
88%
Ez a dontes csak akkor jo, ha az eletben folyamatosan jonnenek a lehetosegek, neked csak valogatni kene. Ehhez az kell, hogy nyitott legyel, sokfele tarsasagba jarj, rendszeresen talalkozz uj emberekkel. Amennyiben nem igy van, akkor toredekere csokkentetted a tarskeresesi eselyeidet. Szerintem te pont az ellenkezoje vagy annak, amit felsoroltam. Zart es visszahuzodo, ezert regeltel kep nelkul. Nem csak a ferfiaknal hatrany, ha nem birjak felvallalni onmagukat, a parkapcsolati statuszukat, a nyitottsagot a masik nem fele. Fel kene oldani a meglevo szorongasaidat.
2021. szept. 29. 16:01
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Hány kiló vagy kérdező?
2021. szept. 29. 16:05
 23/37 A kérdező kommentje:
47 kg
2021. szept. 29. 16:09
 24/37 anonim ***** válasza:
88%
Szia szívesen megismernélek viszont képet nem küldesz itt ismerkedni nem akarsz így fölösleges lenne írni neked. Esetleg ha akarsz írj te. Vagy esetleg jelöld zölddel a válaszom
2021. szept. 29. 16:18
 25/37 A kérdező kommentje:
Évek óta regisztráva vagyok ezen az oldalon. Több beszélgető partnerem volt az elmúlt években. Pár nap alatt véget értek. Egy ember van, de vele már 2 éve tartjuk a kapcsolatot, már személyesen is találkoztunk. Szóval próbálok reális maradni. Nem szeretnék senkinek képet küldeni.
2021. szept. 29. 16:43
 26/37 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanez volt velem, pedig semmi gond a kinézetemmel, pláne nem volt 10 éve, amikor egyszer felregisztráltam. Szerintem annak a válaszolónak van igaza, aki azt mondja, hogy így csak a hülyék találnak meg, akik királylánynak képzelnek, és mikor kiderül, hogy nem vagy az, akkor lelépnek. Kb 3 hét alatt lett elegem ebből a hülyeségből, az életben sokkal könnyebb.
2021. szept. 29. 18:12
 27/37 A kérdező kommentje:

Mit értetek királylány alatt?

Komolyan érdekel.

2021. szept. 29. 18:23
 28/37 anonim ***** válasza:
90%
26 os vagyok, csak tippelni tudok, szerintem vagy csücsörítős instagram celeb, bikiniben, vagy álmodozó tekintetű aranyhajú lány a mezőn virágok között.
2021. szept. 29. 18:27
 29/37 A kérdező kommentje:
Óh így már értem. Hát sajnos átlagos vagyok, vagy az alatti ezek szerint :D
2021. szept. 29. 18:29
 30/37 BeefEater ***** válasza:
100%

- Mi a baj velem, mindenki eltűnik miután képet küldök.

- Küldj egy képet, hátha rájövünk.

- Nem.

Így mégis hogy segítsünk?

2021. szept. 29. 18:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!