Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire csúnya nő lennék?

Figyelt kérdés

Már közel egy éve egyedülálló vagyok. Társkeresőn ismerkedtem, kép nélkül.

Mindenki szimpatikusnak talált addig amíg fotót nem küldtem magamról.

Az első srác napokig nem jelentkezett.

A második közölte, hogy nem egymást keressük.

A harmadik a fotó után rögtön letiltott.

A negyedik egy másik nővel költözött össze pár nappal később, ráadásul ott a nőnek van két gyereke.

Az ötödikkel még a fotóig sem jutottam, pár nap múlva eltűnt.

Ezen kívül már csak olyanok voltak akiket személyesen ismerek. Az egyik alkoholista, a másik meg közmunkás és csak szexkapcsolatot akart.

Egy pasi van, de vele barátok lettünk, napi szinten beszélgetünk, mindketten szinglik vagyunk. Ő azt mondta, hogy az önbizalmammal vannak gondok. De ezek után félek ismerkedni.

Tényleg ez az én szintem, a lecsúszott, alkoholista közmunkások?

34 éves vagyok, alacsony, vékony, hosszú hajú. De ezek alapján valószínűleg tényleg csúnya vagyok, egy párkapcsolatom volt eddig, 15 évig tartott.

2021. szept. 29. 13:14
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Képet azért nem tettem fel, mert több férfi ismerős, volt osztálytársra akadtam.

Mellesleg ilyenkor hol van, hogy a külső nem számít, csak a belső értékek a fontosak?

Írták, hogy intelligensnek tartanak, nem egyszavas válaszokat adtam, helyesírásom is jó. Valaki kérdezte a fogazatomat, igen az is rendben van.

Nem szeretnék senkit megbántani, de képet nem szeretnék küldeni, inkább élőben próbálok ismerkedni.

Véleményem szerint, a szépség múlandó.

2021. szept. 29. 14:07
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg csúnya lehetsz.
2021. szept. 29. 14:10
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Ki mondta, hogy a külső nem számít...?
2021. szept. 29. 14:15
 14/37 anonim ***** válasza:
94%

Olyan nincs hogy a külső nem számít csak a belső. Ezt engedd el.

Mind kettő számít. Az más kérdés hogy esetenként az egyik felülírja a másikat.

Az hogy alacsony vagy és vékony , az addig oké. De ez nem sok minden.

Ez alapján semmit nem lehet mondani. Az hogy a fogaid rendben vannak az megint csak alap, mint az ápoltság, igényesség.

Biztosan vannak bizonyos jellemvonásaid amikről tudod hogy a nem a legvonzóbbak, ha ez a kérdés felmerült. Talán ezeket leírhatnád, ha segítő választ is akarsz.

Nem egy célcsoport vagyunk és biztos hogy nem is ismerlek, de gondolom képet így sem fogsz küldeni. :)

25F

2021. szept. 29. 14:54
 15/37 A kérdező kommentje:
Nyilvánvaló, hogy vannak rossz tulajdonságaim. Például ami a szívemen az a számon. Kegyetlenül őszinte vagyok a családommal és a barátaimmal is.
2021. szept. 29. 15:04
 16/37 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok..

Küldessz egy képet?

2021. szept. 29. 15:12
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Én 300 nál több pasinak tetszem, különféle társkeresőkön. Azokat mégbelesem számoltam, akik pluszban randiznának vagy csak írtak, stb..

Mégis már sok éve egyedül vagyok. Az a kevés, aki nekem szimpi, nem tartós kapcsolatot keres, vagy eltűnik, vagy én tűnök el. Nem könnyű neten ismerkedni kb reménytelen.

2021. szept. 29. 15:22
 18/37 A kérdező kommentje:
Én is erre jutottam. Volt 1-2 szimpatikus, de találkozni nem akartak.
2021. szept. 29. 15:36
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha kep nelkul vagy fenn, az ertelmesebbje tovabblapoz, csak a kretenek probalkoznak be, akik ugy kepzelik el a noket, hogy mind kiralylany es persze csak neki teszi szet a labat. Mival lassan ismerkedsz, a legtobb pedig nem akar energiat belefektetni ebbol jonnek ki az ilyen helyzetek. Ha nagyon szep lennel, akkor meg csorgatnak a nyalukat egy darabig, de ha tobb hetig huzod, akkor villamgyorsan meghuzzak a merleget es lepnek tovabb. Tegyel fel fenykepet. En is lattam ott ismerost, tovabblapoztam.
2021. szept. 29. 15:37
 20/37 A kérdező kommentje:
Már töröltem magam, inkább visszatérek az életbe.
2021. szept. 29. 15:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!