Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek azzal itt sokan, hogy a csúnya férfiaknak csúnya nő jut, amikor ők sem állnak szóba csúnya férfiakkal?
Csúnya férfiként jópár nagyon szép nőm volt. A barátnőm is ezerszel felettem áll
Gazdag sem vagyok. Ennyit a gyakoris elméletekről
Bizonyítani persze te se fogod :D. Nekem is van 100 milliárd dollárom pedig ezerszer kevesebbet érdemlek :D. </sarcasm>
3#
Mit bizonyítsak? Hogy csúnya férfi vagyok? :D
Szolj, dobok egy képet privátba.
Az egész azon múlik hogy mennyire vagytok jó arcok, fogjátok már fel. Meg kell hozzá a férfias kisugárzás nyilván. Dehát férdiak vagytok.
De ha rinyálni könnyebb akkor nekem 8
Azt elhisszük bemondásra. Azt, hogy szép nőd van, nem.
A társadalommal, beleértve a blackpill/incel közösséget is, az a gond, hogy valamiért még mindig a 150 évvel ezelőtti darwinisták határozzák meg náluk, hogy a férfiak közül ki számít szépnek, miközbe ezt kizárólag a nők határozzák meg. A Rocky 4 -ben Drago egyébként pont így néz ki. Igazi "Chad".
Ez az oka annak is, hogy a nők rendszeresen feljönnek ide azzal, hogy nekik átlagos kinézetű pasijuk van és mindenhol átlagos kinézetű férfiakat látnak nőkkel. Ez nagyon nem igaz. A legjobb pasik vannak többnyire a nőkkel.
Tinderen, pontosabban online minden nő népszerű, a rondák is. Aztán látod élőben meg mire megy vele...
Viszont mivel a darwinista filozófusok látens melegek voltak, azt elmondhatjuk, hogy ha a meleg férfiaknak akarsz tetszeni kinézetben, a blackpill/incel közösség által definiált Chad kritérimoknak kell megfelelned.
Tehát az oldschool blackpill a melegek esetén érvényes.
6# Akkor csak sajnállak
Most nem fogom linkelgetni az exeim, vagy a barátnőmről képet küldözgetni.
De igazad van. Minden nő egy felszines, pénzéhes valami....éljen a Sith rend!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!