Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek azzal itt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek azzal itt sokan, hogy a csúnya férfiaknak csúnya nő jut, amikor ők sem állnak szóba csúnya férfiakkal?

Figyelt kérdés
Manapság a csúnya nők is inkább egyedül maradnak sok esetben, de számukra is csúnya férfiakkal nem állnak szóba. Mégis tévesen itt azt tanácsolják a magányos férfiaknak a mai napig, hogy csúnya nőt keressenek. Honnan veszik ezek a válaszolók azt, hogy csúnya nőknek kellenének a csúnya férfiak?

2022. máj. 6. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Mert szerinted a ronda nőknek máskülönben hogy lenne bárkijük? Online valóban ronda nők is valamiért azt hiszik jobb jár nekik a szintjüknél (és lehet dugásra néha össze is jön nekik egy szinten felüli), de amúgy kénytelenek leállni a saját szintjükön levőkkel különben örökre egyedül maradnának. Utcán is láthatsz rondákat, akiknek van valakijük. A saját szintjükről természetesen.
2022. máj. 6. 20:18
 2/18 anonim ***** válasza:
72%

Csúnya férfiként jópár nagyon szép nőm volt. A barátnőm is ezerszel felettem áll

Gazdag sem vagyok. Ennyit a gyakoris elméletekről

2022. máj. 6. 20:19
 3/18 anonim ***** válasza:
20%

Bizonyítani persze te se fogod :D. Nekem is van 100 milliárd dollárom pedig ezerszer kevesebbet érdemlek :D. </sarcasm>

2022. máj. 6. 20:21
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

3#

Mit bizonyítsak? Hogy csúnya férfi vagyok? :D

Szolj, dobok egy képet privátba.

Az egész azon múlik hogy mennyire vagytok jó arcok, fogjátok már fel. Meg kell hozzá a férfias kisugárzás nyilván. Dehát férdiak vagytok.

De ha rinyálni könnyebb akkor nekem 8

2022. máj. 6. 20:45
 5/18 anonim ***** válasza:
20%
2: Attól még, hogy csúnyának érzed magad, mert nem felelsz meg a látens meleg darwinista náci filozófusok 150 évvel ezelőtti követelményeinek, nem jelenti azt, hogy ténylegesen csúnya is vagy. Nekem is van ismerősöm, aki csúnyának érzi magát és úgy is kezelték a férfiak a kampós orrával, aztán amikor felmegy Tinderre, 20 -asával jönnek a matchek.
2022. máj. 6. 21:01
 6/18 anonim ***** válasza:
9%

Azt elhisszük bemondásra. Azt, hogy szép nőd van, nem.

2022. máj. 6. 21:01
 7/18 anonim ***** válasza:
23%

A társadalommal, beleértve a blackpill/incel közösséget is, az a gond, hogy valamiért még mindig a 150 évvel ezelőtti darwinisták határozzák meg náluk, hogy a férfiak közül ki számít szépnek, miközbe ezt kizárólag a nők határozzák meg. A Rocky 4 -ben Drago egyébként pont így néz ki. Igazi "Chad".

Ez az oka annak is, hogy a nők rendszeresen feljönnek ide azzal, hogy nekik átlagos kinézetű pasijuk van és mindenhol átlagos kinézetű férfiakat látnak nőkkel. Ez nagyon nem igaz. A legjobb pasik vannak többnyire a nőkkel.

2022. máj. 6. 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:
7%

Tinderen, pontosabban online minden nő népszerű, a rondák is. Aztán látod élőben meg mire megy vele...

2022. máj. 6. 21:06
 9/18 anonim ***** válasza:
45%

Viszont mivel a darwinista filozófusok látens melegek voltak, azt elmondhatjuk, hogy ha a meleg férfiaknak akarsz tetszeni kinézetben, a blackpill/incel közösség által definiált Chad kritérimoknak kell megfelelned.

Tehát az oldschool blackpill a melegek esetén érvényes.

2022. máj. 6. 21:06
 10/18 anonim ***** válasza:
84%

6# Akkor csak sajnállak

Most nem fogom linkelgetni az exeim, vagy a barátnőmről képet küldözgetni.

De igazad van. Minden nő egy felszines, pénzéhes valami....éljen a Sith rend!!!!

2022. máj. 6. 21:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!