Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért jönnek azzal itt sokan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jönnek azzal itt sokan, hogy a csúnya férfiaknak csúnya nő jut, amikor ők sem állnak szóba csúnya férfiakkal?

Figyelt kérdés
Manapság a csúnya nők is inkább egyedül maradnak sok esetben, de számukra is csúnya férfiakkal nem állnak szóba. Mégis tévesen itt azt tanácsolják a magányos férfiaknak a mai napig, hogy csúnya nőt keressenek. Honnan veszik ezek a válaszolók azt, hogy csúnya nőknek kellenének a csúnya férfiak?

2022. máj. 6. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%
Már nagyon sokszor bebizonyosodott itt, hogy nektek a csúnya nő az Insta modell smink nélkül. Kisminkelve átlagos, szénné műtve, két kiló sminkkel, prostinak öltözve pedig a bombanő.
2022. máj. 6. 21:23
 12/18 anonim ***** válasza:
15%

Sajnálni nem kell azért :). Viszont ha valóban ronda vagy én még akár némi pénzben is mernék fogadni, hogy nem volt szép nőd sose. De ahogy mondtad, ez most nem fog kiderülni.

2022. máj. 6. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:
92%
Sok csúnya faszi se áll szóba csúnya nővel, álmodozik inkább.
2022. máj. 6. 22:38
 14/18 anonim ***** válasza:
95%
A szépség relatív. Nekem az egyszerű nők jönnek be, akik egyszerűen bejönnek.
2022. máj. 6. 22:47
 15/18 anonim ***** válasza:
64%
Mert soha nem voltak még csúnya férfiak, nulla empátiával rendelkeznek, és a férfiak 90%-át csúnyának tartják.
2022. máj. 7. 07:32
 16/18 anonim ***** válasza:
Csúnya de vékony nő is előbbre helyezi magát, egy átlagos arcú de kissé elhízott férfival szemben. Férfiként elég hiba az ha 65 kiló helyett 90 vagy! Amúgy egy viszonylag korrekt arccal. Akkor se leszel jó a ronda de testileg rendben levő (vékony) nőnél.
2022. máj. 7. 08:48
 17/18 anonim ***** válasza:
#4 Engem érdekelne egy kép.
2023. jan. 3. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:

A rondaságnak is vannak fajtái. Például egy Seth Rogen típusú csúnya férfi még nekem is tetszene, ha szimpatikus a személyisége:

[link]

Vagy mondjuk egy Ed Sheeran kaliberű fickó:

[link]

Én rájuk mondom, hogy olyan "aranyosan" csúnyácskák, akik még kifejezetten vonzóak is tudnak lenni, ha kompenzálnak valamivel (kellemes személyiség, kiemelkedő tehetség valamiben, stb). Viszont hogyha ehhez hasonló az arcberendezésed, az már nem valami szerencsés:

[link]

Szerintem egy ilyen típusú férfinek nemigen jöhet össze szép barátnő. Lehet megkövezni, de én így gondolom. Persze VALAMILYEN barátnője mindenkinek lehet, de szép aligha.

4-es, te valószínűleg az első csoportba tartozol.

2023. jan. 5. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!