Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon csúnya nő vagyok, soha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnya nő vagyok, soha nem tetszettem senkinek. Lassan 30 leszek. Van még esélyem párt találni, vagy nekem már lefőtt a kávé?

Figyelt kérdés

Röviden: Sokat bántottak a kinézetem miatt, de ennek ellenére nem zárkóztam be. 18 éves korom óta járok "bulizni", társaságba, vannak barátaim mindkét nemből, mindig volt valamennyi szociális életem, jártam egyetemre (pontosabban most is járok levelezőre), és bár jelenleg home office-ban vagyok, diákként dolgoztam több helyen is. Próbáltam ismerkedni élőben programokon, kocsmában, munkahelyen, csoporttársakkal, valamint a neten is, lényegében nulla sikerrel.

Van még bármi remény?

2022. okt. 3. 13:28
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
33%

#2 voltam

Elmondod nekünk mennyi levelet kaptak amióta feltetted a kérdést?

Tényleg érdekelne, kíváncsiság

2022. okt. 3. 15:47
 12/43 A kérdező kommentje:
Egy üzenetet kaptam.
2022. okt. 3. 15:59
 13/43 anonim ***** válasza:
46%
Ha szétnézel láthatod, hogy a csúnya pasik is ( nem a nőgyülölő, barom incelek), hanem a normális csúnya pasik is szép lányokkal vannak. Akkor egy csúnya lánynak mi fog jutni szerinted?
2022. okt. 3. 16:01
 14/43 A kérdező kommentje:
#13, ez azért így túlzás. Viszont feltűnt, hogy átlag nők (nem a kirakat instanőkről beszélek) jóval kevésbé kritikusak a férfiak külsejét illetően, mint amennyire átlag férfiak finnyásak nők terén.
2022. okt. 3. 16:10
 15/43 anonim ***** válasza:
15, Ezek egyáltalán nem ronda nők! A csúnyaság nem itt kezdődik.
2022. okt. 3. 16:28
 16/43 anonim ***** válasza:

🤣🤣🤣 na ne viccelj

Akkor mutass egy ronda not

Kimagaslóan ronda mind a kettő, főleg beatrice, te vak vagy?

2022. okt. 3. 16:30
 17/43 A kérdező kommentje:
Miért lett törölve az eredeti 15-ös hozzászólás? Aki írta, küldje már el nekem privátban azokat a rond nőket legyen szíves.
2022. okt. 3. 16:35
 18/43 anonim ***** válasza:

"Ha szétnézel láthatod, hogy a csúnya pasik is ( nem a nőgyülölő, barom incelek), hanem a normális csúnya pasik is szép lányokkal vannak. Akkor egy csúnya lánynak mi fog jutni szerinted?"

Ez a nap vicce, nem tudom te hol látsz ilyet.

2022. okt. 3. 16:40
 19/43 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Tessék, itt vannak a csúnya nők.

Te meg belinkeltél 2 fiatal, vékony, csinos szőke lányt...

2022. okt. 3. 16:42
 20/43 anonim ***** válasza:

Ha neked beatrice vékony csinos lány, akkor megeszem a kalapom

Nem írom le meg egyszer hogy mit gondolok róla, mert az előző posztomat is töröltek……

2022. okt. 3. 17:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!