Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találsz magadmellé férfit?
Figyelt kérdés
2022. okt. 2. 10:37
2/29 anonim válasza:
Nehez kivalogatni a sok rossz kozul.
3/29 anonim válasza:
Tulsuly nalam is,hozza nulla mell, rancok, plusz ket gyerek, tomenytelen munka, anyagi gondok
4/29 anonim válasza:
Csontsovány, lapos test, ronda arc, unalmas, semmilyen személyiség, ezek mellé nulla alárendelődési, tűrési hajlandóság, a szolgalelkűség teljes hiánya. Mivel nem baráti kapcsolatról lenne szó, alapvető, elengedhetetlen dolognak tartom a kölcsönös és erőteljes szexuális vonzalmat, amire az említettek okán nyilván semmi esély, tehát már azt megelőzően bukik az egész, hogy egyáltalán elkezdődne bármi is.
5/29 anonim válasza:
Telt alkat, 2 gyerek, bizalomhiány, nagy elvárások.
7/29 anonim válasza:
Sok idő kell a szexhez, ill. nem szeretem a változatos szexet. Inkább lennék kövér én is.
9/29 anonim válasza:
Túlsúlyos és csúnya vagyok, bár az is igaz hogy tudatosan nem akarok párkapcsolatot. Mondjuk ha akarnék akkor se nagyon lenne.
10/29 anonim válasza:
Akinek van gyereke, nem is egy, már talált párt... azért az nagyon nem ugyanaz, hogy már van jövőd, mert vannak gyerekeid, mint mikor 30 felett sincs még egy válásod sem, pláne utódok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!