Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem találsz magadmellé férfit?
Rossz olvasni amiket eddig írtak.
Én nem a külsőm miatt. Tudom, hogy tetszik a külsőm a férfiaknak.
A személyiségemmel lehet a baj. Kedves és vidám vagyok talán vicces is, de nem valami törtető karrierista, inkább lusta. Nem vagyok túl házias sem és ez valószínű már a külsőmön is látszik.
Előnytelen külső,
Netto 5-600-as fizetés!
Nem leszek senki rabszolgája.
Nekem a zárkózottság volt. (Bár csak párkapcsolati témában, de elég gátlásos voltam).
Már megoldódott, lett párom, vele azóta is boldog vagyok. Hasonló jókat kívánok mindenkinek.
Szerintem azért a nők lehet hogy túl magasra teszik a mércét.
Az én példám is jó erre a túlsúly miatt nem tudok barátnőt találni. Még a duci lányok sem állnak szóba velem. Sok hozzám hasonló van akivel biztosan össze tudnának jönni az itteni hölgyek is.
Mert biztos van itt olyan férfi aki például nem akar gyereket és szereti a duci hölgyeket.
Úgy gondolom, hogy sok pár tudnak képződni akkor ha lennének sértődés mentes kompromisszumok mind a kettő nem oldaláról.
Igazábol lányok nem csak ti nem találtok senkit sem..
öszintén én már anyira belefáradtam hogy már a külsöt sem szoktam nézni (alkatra célzok) szerintem szebb a belsö és fontosabb is, Hiába egy nagyon szép lány ha közben belül egy paraszt.
Szóval nyugi én is eléggé elvagyok keseredve :)
19 f Debrecen Aki meg esetleg úgy gondolja az rám írhat, de persze nem eröltetem.
interneten még mindig egyszerübb szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!