Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akinek nem volt 25 éves kora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek nem volt 25 éves kora előtt párkapcsolata nem érzi rossznak hogy kimaradt a fiatal korából?

Figyelt kérdés
Nekem nem volt soha még barátnőm.
tegnap 08:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Ettől még nem maradtam ki a fiatalkorból, ugyanúgy voltam fiatal.
tegnap 08:40
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Nem! 28 évesen lett az első olyan kapcsolatom amiből aztán szex is lett, addig meg csak 1-2 plátói szerelem volt, ahol én törtem magam, de a csaj észre sem vett, csak a barátzónában tartott. Szóval arra a korszakra nem úgy gondolok, hogy jaj kimaradt valami, hanem, hogy egy szenvedős időszak, amire jobb nem gondolni.
tegnap 08:44
 3/14 anonim ***** válasza:
87%
nekem 21 évesen lett egy kapcsolatom és örültem neki, hogy nem maradt ki a fiatalkori szerelem és meg is éltem minden pillanatát amit tizenévesen nem tudtam. most így 30 felett rájöttem, hogy a felnőttkori fog kimaradni
tegnap 08:46
 4/14 anonim ***** válasza:
13%
Nekem se volt még sose barátnőm, de annyira nem is hiányzik. Egyedül a szex az amiben hiányt szenvedek, de azt prostizással tudnám orvosolni ha nagyon ki lennék éhezve. Azt nem mondom hogy sose akarok majd, de szerintem ha vannak barátaid vannak céljaid és mindennap elfoglalod magad valamivel akkor nem is lesz rá szükséged.
tegnap 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Tök felesleges a nő / párkapcsolat meg a szex. Most csak azért zavar mert a környezeted nyomasat érzed. Mert akinek nincs nője az vesztes.
tegnap 09:44
 6/14 anonim ***** válasza:
58%
De, rossznak érzem, de nem kesergek miatta, mert ettől még boldog életem van.
tegnap 09:52
 7/14 anonim ***** válasza:
20%
Nem maradt ki semmi sem, mert a nők akkor sem voltak agyilag különbek, mint most. Egyszerűen dögunalmas számomra a szellemi világuk, de nélkülük sajnos nincs gyerekszületés, úgyhogy muszáj kompromisszumokat kötni ezen cél érdekében.
tegnap 09:52
 8/14 anonim ***** válasza:

Nem. A korombeliek nem jöttek be. Én középsuli után dolgoztam, adnom kellett haza pénzt, fizetnem a kajámat, levelezőn tanultam. A legtöbb pasi akivel beszélgettem azon hisztizett 24-25 évesen hogy az anyja nem vesz meg neki valami drága sampont meg mi egyebeket. Qva szánalmasak voltak. Dolgozni egyik se ment volna.

Találkozni is mindig azt akarták hogy én menjek, mert én dolgozok és van pénzem utazni. Hát mucika, nem azért folgozok hogy rád költsem a pénzt.

Az idősebbek se voltak különbek, azok csak dugni akartak volna. Apám korabeli potrohos vén ghecik nyomultak rám...

Tehát egyik világba se illettem be. A "fiatalok" ( nálam mondjuk valamivel idősebbek) között boomer voltam, a boomerek között 2 lábon járó punci.

25 évesen lett kapcsolatom.

tegnap 10:15
 9/14 anonim ***** válasza:
75%
Párom 26 volt, amikor összejöttünk, előttem nem volt senkije. Azt érezte, azért kimaradt kicsit valamiből előtte, főleg amikor már akart valamit csak nem jött össze senkivel. Aztán jöttem én. Most az összes barátja, aki akkor végig csajozta az egyetemet, évek óta nem talál párkapcsolatot és mindenki meglepődésére ő volt az első a baráti körből aki házasodott. Szóval az, hogy ki mennyire van lemaradva könnyedén tud változni.
tegnap 10:49
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem maradsz le semmiről ha 25 éves korod előtt nem volt barátnőd. Miről? Arról, hogy legyen valaki melletted, szeressen, legyen valakivel ágyba bújni? Megteheted még 55 éves korodban is. Nem idő függvénye.
tegnap 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!