Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az emberek hogyan találnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek hogyan találnak partnereket maguknak?

Figyelt kérdés
Most nem az átlag nőkre gondolok, akik tinderen vagy máshol már aznap el tudnak menni valakivel, hanem általánosságban és való életben hogy találnak egymásra? 35 vagyok és egy partnerem volt csak. Régebben volt más érdeklődő is, de nem éreztem semmit irántuk testileg. Flörtölni sose ment, inkább rá se néztem az emberekre, mosolyogni meg sose tudtam rájuk. Inkább valami zavart vagy félelmet éreztem mindig. Nem értem, huszonévesek hogy tapasztalhatják azt, hogy tizenpár partnerük is volt..
2022. szept. 29. 00:10
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
40: Azért az elég erős szűrő, hogy kivel kapcsolatban lesz szexuális vágyad. Nekem kb. minden 500. férfinál van, 5-6 évente egy ilyen fiút fedezek fel magamnak. Tehát ha szerelmi partnert akarok, akkor nincs lehetőségem olyanok közt válogatni, akik megfelelnek a listának. De nem érzek szexuális vágyat irántuk. És mi van, ha éppen egy büntetett előéletű férfi az, aki erősen vonz?
2022. okt. 2. 06:06
 42/44 A kérdező kommentje:
41 hogyan jutsz el az 500-ból ahhoz az egyhez?
2022. okt. 2. 07:44
 43/44 anonim ***** válasza:
32%

#41: Igen, ezt mondjuk már mióta, hogy ez a nők keresztje. Régen a falu legjobb pasijai közül választottak és mivel eltértek az ízlések, az egyik nőnek X jött be, a másiknak Y, a harmadiknak Z, így az átlagos férfiak is társra találtak.

Ma meg kinyílt a világ, virtuálisan is és emiatt 500-ból jó ha 1-1 pasi megmozgat bennük valamit. Ezek a férfiak pedig hülyék lennének elköteleződni, amikor a nők kínálkoznak fel nekik és vagyon nélkül is olyan életet élnek fiatalon, mint Hugh Hefner öregkorában. De ha még el is köteleződik közülük 1-2, akkor is nagyon kevesen vannak és ha hűséges az illető, akkor 1 nővel összepárosul, az a nő boldog lesz vele (jó esetben), a többi nő meg eszi a kefét, hogy lemaradt róla.

De ha egyszer vezettél már Bugattit, akkor utána már a BMW-re sem fogsz olyan szemmel nézni, mint korábban. Nem úgy, mintha a kockaladából ülsz át.

Tehát a nők igényei elszálltak, de karrierizmus ide, szabadság oda, azért 30 körül, a biológiai óra jelzésekor, hogy a petesejtek hamarosan döglődésnek indulnak sokukban beindul az ösztön, hogy mindenük megvan, voltak 30 országban és jó lenne már a családanyaságot kipróbálni. De bármennyi pénze is van, azért úgy képzelné el, hogy ketten nevelik a gyereket, a spermadonoros megtermékenyítés még aránylag elég ritka nyugaton is. Nos, itt kényszerülnek a nők lejjebb adni az igényeket, de hát itt már a gyerek preferenciáit tartják szem előtt, nem a sajátjukat.

Annyi szexuális tapasztalattal a hátuk mögött már úgy vannak vele, hogy dugni egy semleges pasival, akitől nem undorodnak, de nem is vonzódnak hozzá se rosszabb, ha nem túl magas a libidója, mint mondjuk kakis pelenkákat cserélgetni vagy takarítani a baba után.

Csak mivel nem volt a kezdetek kezdetén sem vonzalom, egy idő után nagyon idegesítő lesz még a lélegzése is annak a másik emberi lénynek, akit kerülgetni kell, mivel vonzalom nem volt sosem, így nem jobb, mint a vibrátor, de azt legalább el lehet tenni a fiókba és kussol és akkor van kéznél, amikor kell. Nincs önálló identitása.

És így jön létre egy csomó párkapcsolat, amire felsóhajtva azt mondja a külvilág, hogy "Látod, a végén még xy is megtalálta a párját és már útban van a baba."

2022. okt. 2. 16:30
 44/44 anonim ***** válasza:
Sehogy se..
2022. okt. 5. 17:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!