Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hogyan találnak partnereket maguknak?

10: Pedig kell a személyes benyomás.
Menjél el csak néha társaságba, és ha valaki megteszik, hívd el sétálni egy nyugodtabb helyre.
És AZTÁN fogékony lesz írásban is, vagy telefonon, ha érdekled őt.
De azért egy kapcsolat nem merül ki írásbeli kommunikációban..:)

Akkor nem tudom.
Akkor elvileg nem kéne hiányozzon neked társ, társaság. Akkor ez mért nincs szinkronban?:)

Vannak férfiak, akik annyira vonzóak, hogy 10-ből 8 nő alapból küldi a jeleket. Ezek vannak igen kevesen.
Vannak a szürke átlagjózsik, mint én, nekik nem elég visszaverni a fényt. Nekik menni kell a nők után, stílusosan öltözködni, bókolni, és egzisztenciálisan legalább önellátónak lenni. Ha ezt nem teszik, legfeljebb a defektes nőknél van esélyük, de egyébként átnéznek rajtuk.
És vannak a hátrányból indulók. Szarul kinézők, szarul keresők, betegséggel küzdők, személyiség defektesek.Amúgy tök rendes emberek is lehetnek, abszolút alkalmasak párkapcsolatra, de a nők döntő többségénél kiesnek a szűrőn. Nekik a hasonló képességekkel bíró nőknél van reális esélyük, vagy valamiben nagyon ki kell emelkedniük a szürke átlagból is. Gazdagság, tudományos teljesítmény, stb. Jellemzően ők a csúnya, vagy elviselhetetlen természetű sikeres emberek. Nekik mindig jut valamilyen alacsony önbecsülésű, de pazar kinézetű nő.
Mivel ide írogatsz, Te nem az első ligát erősíted. Mese nincs, neked menni kell, társaságba járni, hasonló érdeklődésű nőkkel felvenni a kapcsolatot, másként nem fog menni. Kiscsikó koromban a rocker fiúk is jártak diszkóba, mert a rock koncerteken 50 faszira jutott 2 jó nő. Azután már volt olyan diszkó, ahol a csajoknak ingyenes volt a beugró, mert tele volt hapsikkal a hely és alig lehetett csajozni. De akkoriban nem is volt nagyon más, csak a sulis ismerősi kör, meg a diszkó. Ma meg millió csoport van a face-n, egymásra szervezik a fesztiválokat, falunapokat. Csak menni kell, ennyi a titok.

Tők egyszerű!
Amelyik nő akar párt,(kivéve a nagyon rondák) az rámutat arra akire akar, és van párja. A nők legnagyobb része, olyan 80-90%a akar párt. És mivel így a férfiak 80-90%is párkapcsolatba kerül így. Ezért csak a maradék béna sz@r embereknek nem jut.
Gondolkozz el rajta hogy, mi az oka annak amiért ebben a státuszban vagy. Miért nem vágyik rád senki. És változtass ezen.

Én azt vettem észre saját környezetemből, hogy egyszerűen csak egymás mellé "sodródnak", aztán összejönnek. Magyarán véletlenszerűen találkoznak valahol, esetleg régebbről ismerik egymást, aztán összejönnek. A legtöbben nem nagyon válogatnak, nincsenek konkrétumok a párkeresésnél. Sőt, keresni se nagyon keresnek, csak úgy összejönnek egymással. Tudom ez furcsán hangzik, de nem nagyon tudom leírni jobban.
Alapvetően amúgy ez a normális szerintem, hiszen senki nem úgy éli az életét, hogy mindenhova visz egy listát magával, hogy a leendő párjának milyen feltételeknek kell megfelelnie. Persze elvárások lesznek, de ezek idő közben ütköznek majd ki az esetek 99%-ban. Tehát mondjuk X összejön Y-nal, együtt vannak pár hónapja és elkezdenek előjönni a különbségek: mentálisan, felfogásban, életszeméleltben, anyagi téren, a pénzhez való hozzáállásban, szeuxalitás terén stb. Aztán ezeket vagy sikerül megoldani egymás között, kompromisszumot kötni vagy nem. Utóbbi esetben nyilván szakítanak, vagy jön a megcsalás, hazudozás és akár évekig tartó mérgezése egymásnak.
De mivel a mai világ szexuális téren elég nyitott, ezért nem kell leélned az életed azzal akivel először összehoz a sors. Lehet próbálgatni, próbálkozni. Ezért teljesen mindegy ki kivel és hogyan jön össze, maximum ha nem működik a dolog szétmennek.
17 akkor az miért van, hogy hozzám senki se sodródik?
Valahogy az lehet, hogy rengeteg közeli barátra van szükség, akiken keresztül lehet ismerkedni. Akinek tehát van ismerettsége, még több lehet belőle. Akinek nincs, pedig esélye se lesz. Innen ugrik be a bibliai idézet:akinek van, annak adatik, akinek nincs, elvétetik az is, amije van.

#18!
Arra a hozzászólásra nem reagáltás semmit sem, amelyik arról szólt, hogy komoly bajok vannak a kommunikációddal. S ezzel a nem reagálással bizonyítottad is a komment igazát.
19 én mondtam is, hogy nem tudok fenntartani beszélgetést.
Kivétel, amikor ittas vagyok, akkor nem érdekelnek a következmények, és szórakoztató tudok lenni. A józan énem viszont képtelen jól érezni magát és laza lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!